اتصال به شبکه ریلی از مهمترین فعالیت‌های عمرانی چهارمحال و بختیاری

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری، اتصال به شبکه ریلی را از مهمترین فعالیت‌های عمرانی استان برشمرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید نظری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به توسعه فعالیت‌های عمرانی و خدمات‌رسانی، اتصال به شبکه ریلی را از مهمترین فعالیت‌های عمرانی استان برشمرد و گفت: این طرح که از سال ۹۰ آغاز شده پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری برسد.

او افزود: طرح راه آهن مبارکه، سفیددشت به شهرکرد در چهار قطعه و به طول ۹۲ کیلومتر در حال اجرا بوده و دارای دو ایستگاه است که ایستگاه اول در سفیددشت واقع شده که از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و ایستگاه دوم که در کمربندی شمالی شهرکرد جانمایی شده در حال اخذ مجوزات لازم است و بزودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید


نظری اضافه کرد: این طرح دارای ۱۱ پل و ۱۵ دستگاه تونل است.

او از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی طرح آبرسانی بن به بروجن خبر داد و گفت: این طرح جزو ۳۱ طرح اولویت دار کشور است که آب موردنیاز ۴۵۶ هزار نفر از جمعیت استان را تامین می‌کند.

نظری افزود: خط اصلی انتقال آب این طرح دارای ۱۱۶ کیلومتر است که در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می‌رسد و سپس خط فرعی آن با ۱۳۷ کیلومتر وارد مرحله اجرایی می‌شود.

او اضافه کرد: این طرح دارای سه ایستگاه پمپاژ آب است که ایستگاه شماره دو دارای ۴۲ درصد پیشرفت و ایستگاه شماره سه دارای ۶۳ درصد پیشرفت می‌باشد و ایستگاه پمپاژ شماره یک که در استان اصفهان واقع شده در حال تامین تجهیزات است.

نظری از توسعه خدمات رسانی به روستا‌ها و شهر‌های استان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: طول شبکه گاز رسانی از چهار هزار و ۵۳۲ کیلومتر در سال ۹۲ به ۵ هزار و ۹۶۲ کیلومتر در سال ۹۹ رسیده و تعداد انشعابات از ۱۵۴ هزار و ۵۰۰ هزار در قبل از دولت یازدهم به ۱۹۱ هزار مورد در سال ۹۹ رسیده است.

او گفت: در حال حاضر درصد روستا‌های برخوردار از گاز به ۸۹.۹ درصد رسیده است.

نظری افزود: در حوزه برق نیز در حال حاضر کل جمعیت شهری دارای برق می‌باشند و ۹۹.۵ درصد خانوار‌های روستایی بالای ۱۰ خانوار برق دار هستند.

او اضافه کرد: طی هشت سال گذشته در حوزه انتقال برق ۱۶ طرح با یک هزار میلیارد تومان اعتبار و برای طرح‌های توزیع برق ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

نظری به فعالیت‌های حوزه آبرسانی نیز اشاره کرد و افزود: مشترکان آب آشامیدنی تا سال ۹۲ حدود ۲۵۸ هزار و ۷۰۰ مشترک بوده که در حال حاضر به ۳۳۲ هزار مشترک می‌رسد.

او اضافه کرد: شاخص بهره‌مندی روستا‌ها از آب آشامیدنی تا سال ۹۲ حدود ۶۲ درصد بوده که در سال جاری به ۷۹ درصد افزایش یافته است.

نظری افزود: روستا‌های بهره‌مند از شبکه آب آشامیدنی سالم تا سال ۹۲، ۴۸۰ روستا بوده که در سال جاری به ۵۴۳ روستا افزایش یافته است.

او به توسعه راه‌های استان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: طول راه‌های استان از ۶۶۲ کیلومتر از سال ۵۷ به سه هزار و ۷۴ کیلومتر در سال ۹۹ رسیده است.

نظری با اشاره به شناسایی ۶۹ نقطه حادثه خیز در استان تاکید کرد: از این تعداد رفع ۴۹ نقطه به استان ابلاغ شده که تاکنون این عملیات در ۱۰ نقطه اجرا و مابقی نقاط آشکار سازی شده است.

او توسعه خدمات بهداشتی، افزایش فضا‌های آموزشی و فرهنگی، افزایش تعداد دانش‌آموزان و دانشجویان و افزایش تعداد فضا‌های ورزشی را از دیگر دستاورد‌های انقلاب اسلامی برشمرد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.