۷ اشتباه درباره شارژ کردن گوشی که نباید آن‌ها را انجام دهید

استفاده از باتری‌های دیگر که اورجینال گوشی خودتان نیستند اشتباه بزرگی است که عمر گوشی شما را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شارژ کردن گوشی به عنوان فعالیتی ساده و راحت شناخته می‌شود، اما بر خلاف تصور فعالیتی است که بسیار حساس است می‌تواند با یک عمل نادرست باتری گوشی شما را ازبین ببرد و یا منفجر کند شاید با خودتان بگویید باتری دیگری می‌خرید، اما استفاده از باتری‌های دیگر که اورجینال گوشی خودتان نیستند اشتباه بزرگتری است که عمر گوشی شما را کاهش می‌دهد.

۷ اشتباهی که نباید آن‌ها را انجام دهید:

۱. هنگامی که گوشی شما درشارژ نیست آن را از پریز برق بکشید، زیرا هنوز سیم شارژر شما به برق متصل است و برق مصرف می‌کند حتی اگر گوشی شما در حال شارژ نباشد.

۲. همچنین از محل تبدیل شارژر گرمایی ساتع می‌شود که به مرور انباشته می‌شود و می‌تواند منجر به آتش گرفتن شارژر شما شود و اگر رطوبت هوا بیشتر باشد می‌تواند به این مسئله دامن بزند.

۳. اگر باتری گوشی خود را ۱۰۰ درصد شارژ می‌کنید باید بدانید که این کار عمر باتری شما را کاهش می‌دهد گنجایش هر باتری ظرفیتی خاص است و باید در بهترین حالت باتری مویابل را هر ماه فقط یک بار ۱۰۰ درصد شارژ کنید و در باقی روز‌ها بین ۲۰ تا ۸۰ درصد نگه دارید.


بیشتر بخوانید

۴. وقتی موبایل خود را شب تا صبح در شارژ نگه می‌دارید این کار هم برق زیادی مصرف می‌کند و هم عمر باتری را کاهش می‌دهد همچنین نباید بگذارید باتری گوشی کاملا خالی شود، زیرا در هنگام شارژ مجدد به آن فشار مضاعف وارد می‌شود.

۵. وقتی تلفن همراه شما درحال شارژ شدن است نباید از آن استفاده کنید، زیرا فشار بیش از اندازه‌ای به باتری وارد می‌کند، زیرا مجبور به انجام دو کار به طور همزمان می‌شود.

۶. شارژ مداوم تلفن همراه کاری اشتباه است، زیرا این کار باعث می‌شود تلفن همراه فشار زیادی را تحمل کند و شما لازم است فقط وقتی تلفن همراهتان به زیر ۲۰ تا ۵ درصد رسید آن را شارژ کنید.

۷. و نکته آخر در این روز‌های کرونایی که ضدعفونی گوشی‌های همراه الزامی است به هیچ عنوان الکل را به طور مستقیم به تلفن همراه خود نزنید، زیرا اینکار باعث جمع شدن گاز الکل به زیر قاب گوشی می‌شود که به محض روشن کردن آن با خطر انفجار رو به رو است.

منبع:سایت طلا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ا
۱۵:۰۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱
درمورد گزینه 6 (شارز مداوم گوشی)
الان گفتن که نباید دائم و مکرر شارژ کرد و... خب صحیح ! ولی چند وقت پیش بود که تو همین خبرها بود که درمورد شارژ نوشته بود گوشیهای جدید را مکرر شارژ کنی بهتره و نوشته شده بود باتری ها طوری ساخته شدن که مکرر شارژ بشن اتفاقا حالشون خوب میشه و...! حالا نمیدونم اون صحیح بود یا این ؟! هربار یکی یه چیزی میگه ! اگه دقت کرده باشید مورد دیگشم این بود که گوشیهای جدید وقتی شارژ بشن اتومات برق قطع میشه و دیگه شارژ نمیگیرن و شب تا صبح هم بمونه هیچ مشکلی نیست(من نمیگم ، تو همون چند مدت یا مدتها پیش که تو خبرها بود نوشته بود)!. و گزینه های دیگم بود که مخالف این موارد بود..!
Iran (Islamic Republic of)
کارشناس و تعمیرکار موبایل
۲۰:۱۳ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
فقط مطالب شماره های 4و5و7 صحیح است و بقیه چرت است مخصوصاً 3 در گوشیهای جدید که باطری شان قابل در آوردن نیست به هر میزان شارژ شود اشکالی ندارد ولی در مورد بقیه حتماًباید صددرصد شارژ شود .
Germany
ناشناس
۱۶:۲۲ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
گفتن گوشی هوشمند یعنی ب محص اینکه باتری پر میشه برق رو اتومات قطع میکنه...نه اینکه تاصبح هی بهش برق میرسونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
سلام. شارژرهای امروزی، از فناوری شارژ مد قطره ای استفاده می کنند. بنابراین وقتی که شارژ 100درصد شد، مصرف برق تقریباً صفر می‌شود.
مقالات بسیار مفید با محتوای صحیح علمی توسط کشورهای پیشرو و سازنده باطری، در دسترس است. پیشنهاد میکنم به این مطالب مراجعه و مطالعه کنید.
France
ناشناس
۱۴:۱۷ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
كساني تو برق سر رشته دارن بگن پريز برق مگه خودش به شبكه وصل نيست خوب شارژر تو برق باشه وقتي به گوشي وصل نباشه چه برقي مصرف ميكنه مگه مدار بسته ميشه؟ اين هم مثل همون پريز كه به يك چيز بالاتر وصله وصله ديگه مدارش بازه هنوز بسته نشده كه برق مصرف كنه؟ پس چرا ميگن برق مصرف ميكنه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
خًب می ترسیم برق قطع بشه. به همین خاطر، ساعتی یه بار تا ۱۰۰ درصد شارژ می کنیم. که اگر برق قطع شد، لااقل به اندازه یک روز شارژ داشته باشه.
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۳:۲۸ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
دمت گرم
زدی تو خال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
خوب گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۰۴ اسفند ۱۳۹۹
نکات دقیق و درست و مفیدی بود، از این نکات نگهداری وسایل الکترونیکی بیشتر بگذارید چون واقعاُ اگه خراب بشن، تعمیر یا خرید دوباره‌ی اونها هزینه‌ی زیادی روی دست مردم میگذاره اونم با این وضع قیمت و گرونی
آخرین اخبار