طرز تهیه خاگینه رولی کاسترد و عسل؛ یک دسر فوق العاده

در گزارش زیر طرز تهیه خاگینه رولی کاسترد و عسل را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه   خاگینه رولی کاسترد و عسل آشنا کنیم.

مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
مواد میانی:
عسل
گردو خرد شده
دارچین ۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از اگرول گوشـت و قارچ و کارتوفلر تا شیرینی شکلاتی آلمانی + تصاویر



طرز تهیه:
همه مواد را به غیر مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشود. کف تابه نچسب را چرب کرده مواد را تویش بریزید روی حرارت ملایم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بدهد سپس برگردانده تا طرف دیگرم طلایی بشود.
بعد از روی حرارت برداشته رویش و عسل می‌مالیم و پودر دارچین پاشیده و با گردو خرد شده رویش را پوشش میدهیم سپس آن را رول می‌کنیم و برش میدهیم.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.