طرز تهیه کرم پاتیسیر مناسب برای پیراشکی و تارت

اگر شما هم می‌خواهید کرم پاتیسیر را در منزل درست کنید، با ما همراه شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله قصد داریم یک نوع کرم دسر متناسب با پیراشکی، تارت و سایر دسر‌ها به نام کرم پاتیسیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

استفاده از کرم برای تهیه دسر و شیرینی یکی از راز‌های خوشمزه شدن آن هاست. این کرم‌ها را می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. یکی از انواع کرم‌هایی که برای کیک، پیراشکی، تارت و ... می‌توانید استفاده کنید، کرم پاتیسیر است.

عنصر اصلی این کرم، زرده تخم مرغ است. از پاتیسیر حتی به عنوان کرم میانی کیک و پیراشکی هم می‌توان استفاده کرد. همچنین می‌توان این کرم را در کنار میوه‌ها مصرف کرد که طعم فوق العاده‌ای دارد.

اگر شما هم می‌خواهید کرم پاتیسیر را در منزل درست کنید، با ما همراه شوید تا به شما عزیزان آموزش دهیم.


طرز تهیه کرم پاتیسیر مناسب برای پیراشکی و تارت

مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسیر:

شیر ولرم ۱ و ۱/۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۳ پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

مراحل تهیه کرم پاتیسیر:

در ابتدا زرده و سفیده‌های تخم مرغ را از هم جدا کنید. همانطور که گفته شد، ما برای درست کردن کرم پاتیسیر نیاز به زرده تخم مرغ داریم. زرده‌ها را در یک کاسه بریزید و شکر را به آن‌ها اضافه کنید.

حالا آن‌ها را با دور متوسط همزن برقی، هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند و حجم بگیرد. وقتی دیدید که مواد کشدار شد و حجم گرفت، وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس شیر را کم کم اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه کرم پاتیسیر، نیازی به همزن برقی نیست و باید با همزن دستی مواد را هم بزنید. حالا آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند.

سپس مواد را در یک ماهیتابه گود نچسب یا شیرجوش بریزید و و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. مشاهده خواهید کرد که به سرعت مواد شروع به قوام گرفتن می‌کند و غلیظ می‌شود.

حتی یک لحظه هم دست از هم زدن برندارید. وقتی مواد به اندازه کافی غلیظ شد، یعنی کرم پاتیسیر شما آماده است. بگذارید کمی خنک شود. در صورت دلخواه می‌توانید به آن اسانس‌های طعم دار یا شکلات اضافه کنید.

اگر می‌خواهید شکلات اضافه کنید، باید بلافاصله پس از خاموش کردن حرارت این کار را بکنید تا شکلات آب شود و کرم یکدست شود. سپس اجازه دهید تا کرم خنک شود و حدود دو ساعت آن را داخل یخچال بگذارید تا فرم بگیرد. حالا می‌توانید از آن استفاده کنید.


منبع: دلگرم

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
نام:
ایمیل:
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
آخرین اخبار
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر