مسئول بسیج جامعه زنان استان قم؛

هویت زن مسلمان ایرانی با ترویج فرهنگ عفاف و حجاب احیا می‌شود

ابراهیم آبادی گفت: ترویج فرهنگ حجاب و عفاف موجب احیای هویت زن مسلمان ایرانی می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، مرضیه ابراهیم آبادی مسئول بسیج جامعه زنان قم گفت:هدف ملی برنامه‌های هفته حجاب و عفاف با شعار «نجابت ایرانی» مخصوص همه اقشار پسران، مردان، زنان و دختران و نیز ترویج حیا و عفت و همچنین احیای هویت زن مسلمان ایرانی برنامه‌ریزی شده‌است.

مسئول بسیج جامعه زنان قم با توجه به آئین بزرگداشت سالروز شهادت شهدای مسجد گوهرشاد اعلام کرد: همیشه نگاه‌ها در خصوص بحث حجاب و عفاف به سمت خانم‌ها بوده، اما امسال، آقایان نیز در مساله عفاف و حیا، با عنوان غیرت مرد ایرانی، در این آیین سهیم بودند.

ابراهیم آبادی در تشریح برنامه‌های این هفته از برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در سطح بوستان‌ها با هماهنگی جامعه المصطفی و حضور بانوان تازه مسلمان شده در خصوص دیدگاه خود به حجاب و پوشش اسلامی و چرایی حجاب به ویژه برای دهه هشتادی‌ها خبر داد.

مسئول بسیج جامعه زنان قم بیان کرد: برقراری جلسات پرسش و پاسخ، هم اندیشی و تبادل نظر، برگزاری مسابقات اعم از نقاشی و دلنوشته، عکس ریحانه‌ها و کتاب‌خوانی، برپایی نمایشگاه‌های کوچک مد و لباس، عکس و پوستر حجاب، اجرای سرود خیابانی توسط برادران از جمله این برنامه‌هاست.

ابراهیم آبادی در ادامه به معرفی سایر برنامه‌ها با عنوان طرح همیاران حجاب جهت تحکیم پایه‌های اعتقادی افرادی که حجاب را به صورت کامل رعایت نمی‌کنند، تولید و انتشار محتوای برجسته و تهیه و چاپ و تحویل درب منازل، اهدای شاخه گل و نبات به محجبین در سطح شهر، تقدیر از کارآفرینان و کسبه محجبه، گشت تذکر لسانی، گسترش میز‌های مهربانی در محله‌ها و جشن‌های دختران با موضوع حجاب برای تازه مکلفین و پویش «من حجاب را دوست دارم»، پرداخت.

ابراهیم‌آبادی در خصوص ازدواج جوانان به برگزاری جلسات هم‌اندیشی موانع ازدواج، کارگاه‌های آموزشی زوجین در سال اول زندگی جهت تحکیم بنیان خانواده، برگزاری نشست دخترانه و پسرانه خاص مجردین و تشویق به ازدواج آسان، نشست مادرانه خاص مادران دختر‌ها و پسر‌های مجرد و ارائه نکات مهم در خصوص ازدواج به هنگام و آسان جوانان اشاره نمود.

مسئول بسیج جامعه زنان قم با توجه به شیوع بیماری کرونا، به بیان رویکرد برگزاری جلسات مجازی برای هماهنگی برنامه‌ها با سازمان‌ها و نهاد‌های متولی حجاب، برگزاری وبینار پرسش و پاسخ با اساتید دانشگاه‌ها و همچنین دعوت از مردم به ترویج حجاب در فضای مجازی و حقیقی پرداخت.

ابراهیم آبادی عنوان کرد: در سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و حضرت علی (ع)، جمع‌آوری کادو‌هایی با عنوان هدیه به حضرت، به صورت نقدی و غیرنقدی، جهت تقدیم به جوانان در شرف ازدواج، با نام «گل‌ریزان» صورت پذیرفت که در این برنامه‌ها همه اقشار و رده‌های بسیج و سپاه استان قم در تدارک برنامه‌هایی با موضوع حجاب و عفاف بودند.

بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده و همه ساله از ۲۱ تا ۲۷ تیز به عنوان هفته عفاف و حجاب برنامه‌های مختلف فرهنگی در خصوص ارتقای این فرهنگ انجام می‌شود.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار