شناخت تکامل گیاهان با مطالعات روی فسیل ها

یک فسیل ۴۰۰ میلیون ساله، راز چگونگی تکامل گیاهان و کمک آن ها به زنده ماندن زمین را روشن کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دانشگاه ادینبورگ، یک مدل سه بعدی از یک فسیل ۴۰۰ میلیون ساله، رازی پایدار در مورد چگونگی تکامل گیاهان و کمک به زنده ماندن این سیاره‌ها را روشن کرده است. این مدل نشان می‌دهد که چگونه یکی از اولین شکل ریشه‌ها در دوره اولیه دونین شکل گرفت، دوره‌ای کلیدی که گیاهان در سراسر زمین شروع به رشد کردند. به گفته کارشناسان، تکامل گیاهان از ساقه‌های ساده به اشکال پیچیده‌تر، تاثیر چشمگیری بر روی کره زمین داشته است. ریشه‌های گیاه سطح CO2 اتمسفر را کاهش داده، خاک را تثبیت کرده و گردش آب را در سطح قاره‌ها متحول کرد.

شناخت تکامل گیاهان به کمک فناوری

یک تیم بین المللی به سرپرستی دانشگاه ادینبورگ با استفاده از تکنیک‌های دیجیتالی، اولین بازسازی کامل سه بعدی Asteroxylon mackiei، (گیاهان همیشه سبز با برگ‌های سوزنی مانند که امروزه یکی از ویژگی‌های اصلی فلور اسکاتلند است) را تولید کردند.

شناخت ریشه گیاهان با مطالعات روی فسیل ها

این مدل به دانشمندان اجازه داد تا ساختار را تجسم کنند و ریشه این گیاه باستانی را بشناسند که فسیل آن در چمن‌های Rhynie یافت شد. Rhynie یک دهکده در نزدیکی منطقه آبردینشایر اسکاتلند است که برخی از قدیمی‌ترین و بهترین فسیل‌های گیاهی جهان را در خود جای داده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار