وزیر خارجه فرانسه با اشاره به دیدار با مقامات ایران در حاشیه مجمع عمومی، گفت: زمان علیه هرگونه توافق احتمالی با تهران عمل می‌کند و مقامات ایرانی با گذشت زمان، به فعالیت‌های هسته‌ای خود شتاب بیشتری می‌دهند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبگاه شبکه الجزیره، ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه در اظهاراتی در نشست خبری در مقر سازمان ملل از احتمال برگزاری جلسه‌ای با ایران پیرامون توافق هسته‌ای خبر داد.

وی با بیان اینکه این امکان وجود دارد این هفته و در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک نشستی درباره توافق هسته‌ای ایران را با مقامات این کشور داشته باشیم، گفت: حضور ایران در اجلاس بغداد یک نشانه مثبت محسوب می‌شد.

لودریان تاکید کرد: من این هفته در سازمان ملل متحد با وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهم کرد.

وزیر خارجه فرانسه درباره این دیدار افزود: این دیدار که شامل تمام طرف‌های برجام بجز آمریکا است که قرار است با هدف ایجاد حرکت مثبت برای آغاز مجدد مذاکرات وین صورت گیرد.

وی گفت: در حال حاضر زمان علیه هرگونه توافق احتمالی با تهران عمل می‌کند و از سوی دیگر مقامات ایرانی با گذشت زمان، به فعالیت‌های هسته‌ای خود شتاب بیشتری می‌دهند.

لودریان در ادامه با اشاره به موضوع معاهده نظامی آمریکا، انگلیس و استرالیا در حوزه هند و اقیانوس آرام اظهار کرد: فسخ ناگهانی و غیر منتظره یک قرارداد تجاری بدون هیچ توضیحی انجام شده است.
وی افزود:مهمترین نکته در این میان از بین رفتن اعتماد بین شرکا است.

وزیر خارجه فرانسه با تاکید بر اینکه در حال حاضر دیدار امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه با جو بایدن، همتای آمریکایی خود در نیویورک بسیار با اهمیت است، گفت: پاریس هیچ ملاقات رسمی با وزیر خارجه آمریکا ترتیب نداده است.

وی گفت: من تنها در حاشیه جلسات مجمع عمومی در راهرو‌ها ر ملاقات می‌کنم.

لودریان با بیان اینکه فرانسه تنها قصد دارد از این موضوع اطلاع یابد که در مورد قرارداد زیردریایی برای استرالیا چه اتفاقی افتاده است، گفت: در حقیقت درباره این موضوع بحران اطمینان وجود دارد، زیرا آنچه در مورد بحران معامله زیردریایی رخ داد، نقض اصل اعتماد میان متحدان بود.

وزیر خارجه فرانسه با اشاره به رفتار‌های اخیر آمریکا درخصوص افغانستان و چین گفت: در واقع واشنگتن بدنبال این است تا منافع خود را با توجه به درگیری با پکن تغییر دهد و خروج از افغانستان نیز در زیر این موضوع قرار داد.

لودریان به بحران لیبی نیز اشاره کرد و گفت: مزدوران باید از این کشور اخراج شوند و انتخابات در لیبی باید در ۲۴ دسامبر برگزار شود.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
دندتون نرم . از بس خبیث هستید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۵ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
مرگ بر فرانسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
فرانسه باید به احوال خود گریه کند . دوستان چنان فرانسه رو دور زندند که سالها مسخره خاص و عام خواهد شد.
Iran (Islamic Republic of)
حامد
۱۰:۴۴ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
من تعجم از مردم خودمون هست که چرا اهل تفکر نیستند!!! چرا اینقدر دهن بین هستند!!! چرا اختیار عقل و درک و شعورشون دست رسانه هاست؟؟؟
همین خبر باعث شد مردم بریزن توی بورس و دارایی هاشون رو حراج کنن!!!
آخه یکی نیست به این مردم عاقل بگه توافق بشه یا نشه چه سودی به حال شما داره!!! چند سال پیش توافق شد سودی عاید شما شد که اینبار هم بشه؟؟؟
مردم مثل چند سال قبل منتظر نشستن و دست از همه چی کشیدن حتی نفس کشیدنشون... تا شاید توافقی بشه بعد همه چی گل و بلبل بشه ایران بهشت بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که دارم شاخ در میارم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۹ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
اون توافقی که شد اصلا یه سال دووم آورد که تاثیری داشته باشه؟ توقع داری یک ساعت بعد از اجرای برجام یه دفه دلار بشه هزار تومن قیمت موز برسه به 2 هزار تومن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
اینا همونایی نیستن که خونه الوده به ایدز دادن به مردم ایران.خدا ازشون نگذره
Iran (Islamic Republic of)
مهران فر
۱۰:۱۴ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
پانزده ماه فرصت سوزی کردیدآ در واقع شما خودتان را از توافق دور کردید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۶ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
تو اول برو پول زیر دریایی هات رو از آمریکا پس بگیر اگر میتونی.
Iran (Islamic Republic of)
ق
۱۰:۰۵ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
اگر دوباره بیفتید تو دام این غربی ها واقعا احمقید.
United States of America
ناشناس
۱۹:۰۳ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۵ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
فعلا برو تکلیف اون کلاه گشادی که آمریکا و انگلیس سر قضیه فروش زیردریایی به استرالیا سرت گذاشتن حل کن بعد بیا واسه ما بیانیه بده یک دهم بلایی که آمریکا سر بدعهدی برجام سر ایران اورد.استرالیا سر فرانسه اورده به عجز و ناله افتادن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
این کوتوله های فرانسوی حالا مزه خیانت انگلیس وامریکا را چشیدن نوش جونتون نوکر حلقه بگوش امریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۰ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
داداش امانوئل مکرون 185 سانت قدشه به این میگی کوتوله خودت چند متری؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۹ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
من نمی‌دونم کی قراره بفهمیم این آمریکایی ها و غربی ها به قراردادهای بین خودشون هم پایبند نیستند!!! حالا عاشق چشم و ابرو ما هستند که به قرارداد ما پایبند باشند؟!؟!؟
اینا به هم رحم نمیکنن چه برسه به ما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
ژان ایو لودریان، الدرم بلدرم هایتان را فراموش کردید ؟ پلیس بد برجام ! ما فراموش نکردیم ، چیزی که عوض داره گله نداره ! حالا از توافق آمریکا با استرالیا و بازار گرمش سوختی ؟ ببین این بی پدر به کسی وفا ندارد ، حالا مثل ذرت رو آتش همش بالا پایین کنید ،تا شما باشید دیگه با طناب آمریکا و بخصوص انگل لیس به چاه نروید ، چون برگشتتان احتمالی است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
سر امریکا را ببری دیگر به خاورمیانه سرک نخواهد کشید !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
در حالی که غرب هنوز خواب امریکا را می بیند !!! ایران راه خود را می رود !!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۳۰ شهريور ۱۴۰۰
امریکا با فرار از افغانستان و پیمان با استرالیا عملا"از شرق آسیا به غرب آسیا کوچ کرد ودیگر کاری به برجام ندارد ولی غربی های درخود مانده نمی دانند چه کنند ؟!
۱۲۳
آخرین اخبار