رئیسی با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم مبارزه با فساد را پیگیری خواهد کرد، اظهار داشت: مردم فساد را نمی‌پذیرند.

به گزارش  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان صبح چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با تأکید بر اینکه مبارزه با فساد به نوعی شرط ضمن رأی مردم به این دولت بوده است، گفت: حتماً باید نسبت به احتمال بروز فساد حساس باشیم و به هیچ وجه از مبارزه با مصادیق آن غفلت نکنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه بستر‌ها و زمینه‌های فساد کم و بیش در همه دستگاه‌ها وجود دارد، افزود: یکی از زمینه‌های بروز فساد، موضوع بکارگیری نیروی انسانی است، لذا در جذب نیرو باید صرفاً بر کارآمدی و صلاحیت‌های قانونی و شرعی تمرکز کرد و به همکاران خودمان نیز تأکید کنیم که از بکارگیری افراد به صرف آشنایی و رفاقت و بدون توجه به شایستگی‌ها خودداری کنند.

رئیسی خطاب به اعضای هیئت دولت تأکید کرد: باید به شدت مراقبت و صیانت نمود تا در زیرمجموعه شما هیچ فسادی رخ ندهد.

رئیس جمهور تصریح کرد: در جا‌هایی که فضاسازی نسبت به انتصابات رخ می‌دهد، اگر این فضاسازی‌ها صحیح نیست، از عملکرد خودتان دفاع کنید، اما توجه داشته باشید که شایسته‌سالاری در دولت سیزدهم صرفاً یک شعار نیست، بلکه بستر و مبنای کار است و اگر انتقادات به یک عملکرد یا انتصاب شما صحیح است، باید سریعاً اصلاح کنید.

رئیسی با تأکید بر ضرورت اخذ نظر دستگاه‌های نظارتی مختلف پیش از بکارگیری افراد، خاطر نشان کرد: مبارزه با فساد و توجه به شایسته‌سالاری از اصول اساسی دولت در عمل است. اما آنجا که کار خود را درست انجام داده‌ایم نباید تحت تأثیر فضاسازی‌ها قرار بگیریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر فسادی در مجموعه دولت محرز شد اول مسئولان با فرد خاطی برخورد کنند و سپس او را برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی نمایند، گفت: بنده هیچ خط قرمزی ندارم؛ نه دفترم، نه معاونینم و نه وزرا هیچ کدام خط قرمزی برای بنده نیستند.

رئیسی اضافه کرد: بنده تلاش کردم همکارانم را از میان افراد پاکدست و ضد فساد انتخاب کنم. پاکدستی افراد دور این میز را تا کنون احراز کرده‌ام و در ادامه کار نیز باید نظارت و مراقبت لازم را به عمل آوریم.

رئیس جمهور تاکید کرد: در دولت سیزدهم برای اولین بار در انتصابات سطوح عالی علاوه بر استعلام از مراجع اطلاعاتی، از مراجع نظارتی دیگر مثل سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیز استعلام افراد اخذ می‌شود.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح جمع‌آوری و اقدامات حمایتی از متکدیان، گفت: دولت موظف است مانع از سوء استفاده از کودکان و وارد آمدن آسیب‌های روحی و اخلاقی به آنان در کار‌هایی نظیر تکدی‌گری شود؛ لذا از شهرداری‌ها برای سامان دادن به این وضعیت حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر ضرورت پیگیری اجرای مصوبات سفر‌های استانی، گفت: نتایج و ثمرات سفر‌های استانی در اجرای مصوبات این سفر‌ها آشکار می‌شود و ضرورت دارد که اجرای این مصوبات به طور جدی پیگیری شود.

رئیسی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های کارخانه کاغذ مازندران، اضافه کرد: با توجه به مشکلاتی که در زمینه تأمین کاغذ در کشور وجود دارد و از سوی دیگر توانمندی‌های کشور در زمینه تولید کاغذ باید هر چه سریع‌تر نیاز‌های کارخانه کاغذ مازندران و کارخانه دیگری که در استان فارس قرار دارد، تامین شود تا مشکلات موجود در بازار کاغذ برطرف گردد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری اینکه بنده همواره بر ضرورت نشست و گفتگو با اقتصاددانان از جمله کارشناسان اقتصادی که حتی از نظرات مخالف با دولت دارند، تأکید داشته‌ام، اظهار داشت: برگزاری نشست‌های مشورتی با صاحب‌نظران اقتصادی و اخذ نظرات و انتقادات آنان اقدام مبارکی است که می‌تواند تصمیمات و اقدامات دولت را پخته‌تر کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۴ ۱۴ آبان ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۸ ۱۴ آبان ۱۴۰۰
این وزیر بهداشت از همون روز اول وقتی هنوز مهر حکمش خشک نشده برای مردم خط و نشان میکشد معلوم نیست هدف اصلی‌اش چیست! آقای رئیسی لطفا شما جلوی قلدری ها را بگیرید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۴ آبان ۱۴۰۰
مرد حسابی :بافت وژن و ارث روابط در بین زعمای قوم بافتی قشری واندرونی بیرونی ومحرم ونامحرم و یکه شناسی وانحصاری و سهمی و........است !!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۲ ۱۴ آبان ۱۴۰۰
دمت گرم
یا همه مردم و مسئولین با هم تحریما رو تحمل میکنن یا هیشکدوم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
تحمل کنند؟؟؟ خیلی وقته که مردم بریدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
مردم تحمل میکنند؟؟؟ خبر نداری که خیلی وقته مردم بریدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
دورود بر سید ابراهیم رییسی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
مملکتی که فامیل بازی و رفیق بازی ورداشته به این آسونیا درست بشو نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۷ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
چرا از تجمعات ضد واکسن اجباری چیزی ننوشتید؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
شما نخوندین،یا نبودین.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۲ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
همین که یه نفر بگه: به من گفتن وزیر کار میخوای بشی یا وزیر بهداشت یا شهردار تهران، من شهرداری را انتخاب کردم یعنی اوج الفساد(همه تخصص ها را که نداری)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۴ آبان ۱۴۰۰
آه و واویلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
فساد و پولشویی مدیران و مسئولان یک کشور عامل ایجاد فقر هست و اگر همین روند ادامه پیدا کنه، فقر موجب از بین رفتن ملت ها و دولت ها خواهد شد و هویت و ماهیت وجودی کشور ها از بین میره.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
هیچ مسوولی به مردم اهمیت نمیدن چند نفر اینجا مشکله بیماری دارن چند نفر مشکله مالی دارن چند نفر هزارو ی جور مشکل دارن؟پس کجاست دولت بیاد حل کنه این گوی و این میدان با حرف نمیشه مشکلات رو حل کرد مردم تلاش میکنن مسوولین سود میکنن اون اقا زاده میشینه تو لامبورگینی تو بوگاتی به ملت میخنده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
خسته نشدی از شعار اگر راست میگی اون وزیر نفت رو برکنار کن راستی نظرت در مورد ریاست استاندارد چیه و...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۱۳ آبان ۱۴۰۰
تند نرو.....الکی شلوغ نکن....موقع زنگنه کجا بودی.....این شعار نیست،یعنی حذف میشین،واگر متن رو درست خونده باشی،گفتن، اگر اون ازمون استخدام،مربوط به دوره قبل بوده و این دوره انتصاب شده،توضیح بدین و شفاف ساری کنین،و گرنه عزل کنین،که چند تا رو عزل کردن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
علي بركت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۵ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
نه يارانه نه کمک معیشتی نه سهام عدالت خداوکیلی عدالت کو
آخرین اخبار