شکنندگی تاب آوری نظام سلامت در حوزه اقتصادی

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: مردم هزینه‌های زیادی بابت خدمات درمانی پرداخت می‌کنند.

 عباس عبادی گفت: در بیش از یک قرن گذشته اتفاقات مختلفی در دنیا از جمله ایران افتاده و بیماری‌های واگیر فراوانی در جهان رخ داده است. 

او گفت: بیماری کرونا نشان داد که هر آنچه که در ذهنمان در حوزه‌های مختلف سلامت و اقتصادی وجود دارد، دچار تغییر شده است. در یک برهه‌ای ما جوان‌ترین کشور در دنیا بودیم اما در حال حاضر بچه‌های دهه ۶٠ در میانسالی قرار گرفته اند. 

به گفته وی، هشت میلیون سالمند مبتلا به سه بیماری مزمن هستند ، از طرفی سطح سواد و توقع مردم در جامعه بالا رفته است. مراجعات به بیمارستان‌ها در سال‌های آینده افزایش پیدا می‌کند. نا خواسته به سمت خدمات گران قیمت رفته ایم. 

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر تاب آوری نظام سلامت در حوزه اقتصادی شکننده است، همچنان علی رغم پوشش زیاد بیمه مردم و رایگان شدن دهک‌های پایین جامعه متاسفانه مردم هزینه‌های زیادی را بابت خدمات درمانی پرداخت می‌کنند.

او گفت: سالانه هشت تا ده هزار نفر توسط دانشکده‌های پرستاری دانشجو تربیت می‌کنند. برخی از فارغ التحصیلان به دلایل مختلف مانند ازدواج و عدم توانایی برای گذراندن طرح برای برخی از بانوان از گردونه کار خارج می‌شوند که معتقدم هوم کر باعث شده تا این همکاران در اینگونه مراکز مشغول به فعالیت شوند. مراقبت در منزل زنجیره ارتباط بیماران با بیمارستان‌ها خواهد بود. کلینیک مراقبت تسکینی در بیمارستان کودکان در چند روز آینده افتتاح خواهد شد. 

به گفته عبادی ، ارتقای سلامت، پیشگیری، درمان به موقع، توانبخشی و مراقبت‌های تسکینی از جمله سطوح پنج گانه سلامت است. استفاده از فناوری‌ها و به ویژه هوش مصنوعی به عنوان پرستاری جامعه نگر برای پیشرفت بیشتر این حوزه موثر است.

برچسب ها: هوش مصنوعی ، فناوری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار