معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد

اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها بی‌نظیرترین جریان اصلاح اقتصادی در کشور

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها بی‌نظیرترین جریان اصلاح اقتصادی در کشور، پیش و پس از انقلاب اسلامی است.

معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم تکریم و معارفه روسای قدیم و جدید افزود: شجاعت ستودنی رئیس جمهوری و وزارتخانه‌هایی مانند جهاد کشاورزی در اجرای این سیاست اگرچه قدری سختی بر مردم و تولیدکنندگان وارد شد، اما موجب تغییر رویکرد اقتصادی به نفع مردم است.

حسین دماوندی نژاد گفت:باید با تقویت تولیدات و محصولات خود در بخش‌هایی مانند تولید گوشت مرغ، شیر و گوشت قرمز بتوانیم در کنار اجرای این اصلاحات، حضور در بازار‌های منطقه‌ای و جهانی را با قوت رقم بزنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که استان خراسان رضوی با شرایط خاص و جایگاه مهمی که در عرصه تولیدات دامی و کشاورزی دارد جزء استان‌های مهم کشور است گفت: سفر سالانه ۳۰ میلیون زائر، وجود ۳۳ شهرستان و بیش از ۶ میلیون نفر جمعیت ساکن در کنار ظرفیت‌های تولیدی فراوان نقش مهمی را به این استان در جهت امنیت غذایی و حمایت از سفره مردم داده است.

دماوندی‌نژاد افزود: خراسان رضوی در اجرای موثر و مفید طرح مردمی سازی اقتصاد هم جزء استان‌های موفق بوده است و امید است با مدیریت جدید شاهد تداوم این روند مثبت باشیم.

معاون امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: در قالب مردمی‌سازی اقتصاد، حمایت از دامپروری اولویت نخست در این استان است، زیرا در اجرای این طرح بیشترین تلاطم در بخش کشاورزی و دامپروری رخ داد.

اباالفضل چمندی با بیان این که امیدواریم نقاط قوت بخش کشاورزی خراسان رضوی در سال‌های گذشته همچنان ادامه یابد افزود: در سال ۱۳۶۵ میزان تولیدات کشاورزی در کشور ۲۰ میلوین تن بوده که هم اکنون این تولیدات از ۱۲۰ میلیون تن گذر کرده است.

وی ادامه داد: در همان سال‌های نخست انقلاب ۳۳ درصد مواد غذایی مورد نیاز کشور در داخل تامین می‌شد که امروز این سهم به بیش از ۹۰ درصد رسیده است و بخش کشاورزی و دامپروری همچنان نقطه امید بخش راهبردی در استقلال کشور محسوب می‌شود.

رئیس سابق سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز در این مراسم با بیان این که طی ۳۹ ماه خدمت در این پست با تحولات مدیریتی در راس وزارتخانه و استان شاهد تداوم کار و فعالیت‌ها در همه بخش‌های زیر مجموعه بوده‌ایم گفت: این درحالی است که علاوه بر تغییر و تحولات مدیریتی شاهد تحمیل شرایط خشکسالی و تحریم هم بودیم که خوشخبتانه در عملکرد این استان تاثیر منفی نداشت.

محمدرضا اورانی افزود: یکی از وظایف ما در بخش کشاورزی با توجه به مشکل کمبود آب، توسعه سامانه‌های نوین آبیاری است که در سال‌های ۹۸ تا پایان ۱۴۰۰ معادل ۳۵ هزار هکتار اراضی استان به این سامانه مجهز شدند.

وی ادامه داد:از دیگر نقاط قوت عملکردی دوره مدیریت کنونی اعطای تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون است که از سال ۹۲ که خط اعتباری مکانیزاسیون برقرار شد تا پایان پارسال معادل ۹۹۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب در این بخش به استان خراسان رضوی اختصاص یافت که از این میزان ۹۱۹ میلیارد تومان پرداخت شد که ۶۱۳ میلیارد تومان آن طی سال‌های ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰ تخصیص یافته است که معادل حدود ۶۷ درصد کل مبلغ می‌شود.

در پایان این مراسم از خدمات محمدرضا اورانی که از ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به عنوان رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی منصوب شده بود قدردانی و غلامرضا قنبری به عنوان رییس جدید سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی معرفی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.