درخواست مقام آلمانی برای تأیید خط لوله نورد استریم ۲ به منظور عبور از فصل سرما

یک سیاستمدار آلمانی خواست کشورش استفاده از خط لوله نورد استریم ۲ را تأیید کند تا بتواند در بحران انرژی زمستان پیش رو را پشت سر بگذارد.

«ولفگانگ کوبیکی» نایب رئیس پارلمان آلمان گفت که کشورش باید استفاده از خط لوله گاز نورد استریم ۲ را تأیید کند تا بتواند از سوخت آن برای عبور از فصل سرما در زمستان پیش رو بهره ببرد.

به گزارش خبرگزاری راشاتودی، این سیاستمدار حزب دموکرات آزاد آلمان در مصاحبه با رسانه‌های کشورش گفت: «این اقدام باید در اسرع وقت برای ذخیره‌سازی گاز موردنیاز در زمستان صورت گیرد.»

برلین در بحبوحه جنگ اوکراین و به منظور فشار بر روسیه صدور مجوز برای خط لوله گاز طبیعی روسیه را به حالت تعلیق درآورد. دولت آلمان پیش‌تر گفته بود حتی اگر کشور با کمبود جدی گاز هم مواجه شود نباید از گاز روسیه در شرایط فعلی سیاسی استفاده کرد.

«گازپروم» غول گاز روسیه هم به دلیل تحریم‌های اعمال غرب علیه مسکو عرضه گاز از طریق مسیر قدیمی خط لوله نورد استریم ۱ را کاهش داده است. آلمان می‌گوید این اقدام روسیه با انگیزه سیاسی صورت گرفته است.

رسانه‌های آلمانی اعلام کردند تلاش‌های برلین برای دستیابی به توافق واردات گاز از قطر به منظور کاهش وابستگی به گاز روسیه، با شکست روبه‌رو شد.

به گزارش روسیاالیوم، روزنامه دی‌وی‌ان (DWN) ضمن اعلام این مطلب نوشت: «روبرت هابک» وزیر اقتصاد آلمان پس از دیدار با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در مارس گذشته، اعلام کرده بود قطر حاضر است گاز به آلمان صادر کند، اما هفته گذشته از این که قطر تمایل ندارد پیشنهاد خوبی به آلمان بدهد گلایه کرد.

این روزنامه اعلام کرد، شرکت اِنی ایتالیا پس از عقد قرارداد‌های گازی جدید با الجزایر، کنگو و مصر به طرح شمال شرقی قطر پیوسته است.

آلمان درپی کاهش چهار پنجم صادرات گاز روسیه به این کشور از طریق خط لوله نورداستریم به دنبال پیدا کردن منابع دیگر برای واردات گاز است.

همچنین رئیس کمیته انرژی بوندستاگ آلمان خواستار مذاکرات گازی با روسیه شده و تأکید کرد آلمان نباید از تحریم‌ها آسیب ببیند.

«کلاوس ارنست» رئیس کمیته انرژی بوندستاگ آلمان خواستار مذاکرات گازی با روسیه شد و تأکید کرد آلمان نباید از تحریم‌های خود علیه روسیه آسیب ببیند.

براساس گزارش آر تی، ارنست در ادامه گفت: «سیاستمداران برجسته در احزاب حاکم (در آلمان) به موضع من ملحق شده‌اند. منطقی است که با روسیه در مورد قابل اعتماد بودن عرضه گاز به ما مذاکره کنیم.»

ارنست پیش‌تر خواهان راه‌اندازی خط «نورد استریم ۲» شده بود تا از عواقب سرد پاییز و زمستان در آلمان جلوگیری شود، با توجه به این‌که تلاش‌های وزیر اقتصاد آلمان در بهار برای جایگزینی نفت و گاز روسیه با منابع دیگر شکست خورده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۰۹ شهريور ۱۴۰۱
عجب سیاستی از یه طرف روسیه تحریم میکنن که نفت وگاز و ذغال سنگ روسیه نباید کسی در اروپا بخره از طرف دیگه ناله میکنندچرا روسیه بهشون انرژی نمی‌ده از طرف دیگه با ارسال تسلیحات مکرر در صدد شکست و ثضعیف روسیه هستن مگر روسیه واقعا گوشتش مخملی و احمق ترین سیاست مداران داشته باشه که بازم انرژی ارزان بده اتحادیه اروپا که شمشیر از رو بسته و دایم میگن فقط شکست روسیه مهم هست آمریکا با این جنگ اوکراین به دو هدف دست یافت هم اروپا را کاملا وابسته به منابع انرژی خودش با قیمت بالا بخاطر بعد مسافت و هزینه حمل و نقل زیاد آن کرد هم اروپا گوش به فرمانش باشه همیشه و اقتصادشون تضعیف بشه هم سلاح داره میفروشند به اروپا جهت کمک به اوکراین هم انتقام شکست در سوریه را از روس‌ها میگیره و کاری کرد تا ابد اروپا غلام حلقه بگوش باشه اینو میگن دلت و بردگی سیاسی نوین که در کشور خودت اختیار تصمیم گیری نداشته باشی اف‌ به این حقارت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۱ ۳۱ مرداد ۱۴۰۱
نه به اون هارتو پورتای اولشون نه به ناله های الانشون چی شده نکنه هوا داره سرد میشه اونجا :/امسالو زیر کرسی سر کنید مقاومت کنید روسیه رو باید شکست بدین
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۱۱:۳۲ ۲۹ مرداد ۱۴۰۱
اول آلمان باید بگوید چرا به اکراین تسلیحات از جمله تانک هویتزر فرستاد بعد سرمای زمستان را با لحاف کرسی ذغالی سپری کند. بمب شیمیایی چرا به صدام فروخت؟
آخرین اخبار