مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: هزینه برخی از دارو‌ها و خدمات درمانی صعب العلاج بطور ۱۰۰ درصد در پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

محمد جعفری مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان در دیدار با رحمان جلالی معاون سیاسی استاندار کرمان که به مناسبت هفته بیمه سلامت انجام شد، گفت: از این هفته پوشش بیمه‌ای برخی دارو‌ها وخدمات به بیماران صعب العلاج که تاکنون ۷۰ تا ۹۰ درصد بود، به ۱۰۰ درصد افزایش یافت.

وی بیان کرد: سوم آبان ماه سال ۷۳ و تشکیل سازمان بیمه خدمات درمانی روز بیمه سلامت و هفته‌ای که به این روز منتهی می‌شود را هفته بیمه سلامت نامگذاری شده تا خدمات ارائه شده را مرور کرده و خدمات جدید را به مردم معرفی کنیم.

جعفری اظهار کرد: به همین مناسبت در شروع هفته بیمه سلامت ۵ شنبه این هفته همایش سالانه بیمه سلامت را با حضور اصحاب سلامت استان، بیمارستان ها، مراکز خدمات درمانی و انجمن‌های پزشکی ونیز نظام پزشکی برگزار می‌کنیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان همچنین با اشاره به وجود بیش از ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه شده تحت حمایت بیمه سلامت استان کرمان خبر داد و گفت: این جمعیت ۶۵ درصد جمعیت استان کرمان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی بیان کرد: خوشبختانه بزرگ‌ترین اقدام انجام شده در حوزه بیمه سلامت جمع آوری دفترچه‌های بیمه کاغذی و متعاقب آن اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک پایلوت از کرمان بود که در یکی دو سال اخیر به کل کشور اشاعه داده شد و خوشبختانه در بودجه ۱۴۰۱ نیز ردیف گرفته و تکلیف شده است.

وی افزود: بستر نسخه نویسی الکترونیک مبنایی برای دیگر تحولات در حوزه سلامت شده که می‌توان به کنترل و مدیریت تجویز دارو، حل مشکلات دست خط پزشکان، و برخی مشکلاتی نظیر این با اجرایی شدن نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد.

جعفری بیان کرد: حذف ارز ترجیحی دارو (طرح دارویار) یکی از مزایایی که برای حوزه سلامت داشت اختصاص بخشی از بودجه این بخش به اقلام دارویی تحت پوشش بیمه بود که بدون اینکه بیمار و داروخانه و موسسات درمانی متوجه شوند این مساله در نسخه الکترونیک وارد شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان اظهار کرد: از خدمات قابل توجه بیمه مساله بیمه مادران باردار و توجه به مساله فرزندآوری بود که در سامانه نشان در بیمه سلامت مادران باردار دارای نشان بارداری شده و هر جای کشور که باشند می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را بدون دردسر دریافت کنند.

همچنین از نشانه دار شدن کدملی بیماران صعب العلاج در سامانه الکترونیکی بیمه خبر دادند که این بیماران برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی درمانی لازم بتوانند بدون رفت و آمد اضافه‌تر از بسته پوششی کاملتر بیمه بهره‌مند گردند.

او تاکید کرد: این مساله شامل درمان ناباروری نیز می‌شود که زوج‌های نابارور نیز به همین شکل دارای نشان بیمه‌ای شده و در هر جای کشور می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

او از دیگر فواید نسخه نویسی الکترونیک را دسترسی به جدیدترین آمار به شکل تفکیک شهرستانی، مراکز درمانی، میزان داروی تجویز شده، میزان پرداختی و مانند آن از طریق داشبورد نسخه نویسی الکترونیکی، ذکر کرد.

او با اشاره به سطوح پیشگیری تعریف شده گفت: در سیستم‌های درمانی سه سطح پیشگیری مطرح است، اما بیمه سلامت به سطح چهارم پیشگیری که ممانعت از ارائه خدمات غیر ضرور درمانی است، نیز معتقد است.

جعفری اظهار کرد: یکی از تلاش‌های بیمه سلامت استان کرمان این است که اگر نتواند منشا تحول باشد حداقل همراستا با تحول در حوزه سلامت باشد.

وی بیان کرد: پیشرفت‌های پزشکی در ۴۰ سال اخیر در کشور ما نسبت به کشور‌های همسایه وحتی برخی کشور‌های نسبتا پیشرفته‌تر جهان بالاتر بود و امروز استان‌های مختلف کشور محل حضور بیمارانی از کشور‌های همسایه برای استفاده از خدمات درمانی پیشرفته و با قیمت مناسب‌تر از کشور‌های دیگر است.

جعفری همچنین گفت: خوشبختانه طرح بیمه مناطق کم برخوردار در کرمان ودیگر استان‌ها اجرایی شد و در بودجه ۱۴۰۱ نیز ردیفی برای بیمه محرومین اختصاص داده شد؛ که همراه با جراحی اقتصادی دولت حدود شش میلیون نفر از جمعیت کشور که فاقد پوشش بیمه‌ای بودند بصورت رایگان و غیر حضوری زیر چتر حمایتی سازمان بیمه سلامت ایران قرار گرفته اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.