فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری یک سارق لوازم خودرو در قم خبر داد و گفت: متهم طی تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی استان به سرقت لوازم ۱۵۰ دستگاه خودرو اعتراف کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان  -سردار محمدرضا میرحیدری فرمانده انتظامی استان قم امروز دهم خرداد، طی سخنانی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت‌های متعدد لوازم خودرو اعم از رینگ، لاستیک و باطری در سطح استان موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قم قرار گرفت. 

وی افزود: در ادامه طی بررسی کارآگاهان مشخص شد سارق اموال مسروقه را به یک دستگاه خودرو پژو پارس دارای پلاک‌های جعلی منتقل و از محل متواری می‌شود، بنابراین تلاش برای دستگیری متهم آغاز شد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی استان قم گفت: سرانجام کارآگاهان با تلاش‌های شبانه روزی محل اختفای آن را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی استان متهم را در عملیات ضربتی دستگیر و خودرو را کشف کردند. 

میرحیدری با بیان اینکه در بررسی‌های کارآگاهان مشخص شد خودرو نیز مسروقه است، تصریح کرد: نامبرده در تحقیقات صورت گرفته به سرقت لوازم ۱۵۰ دستگاه خودرو شامل رینگ، لاستیک و باطری در قم اعتراف کرد، همچنین طی بازرسی از منزل دوست وی نیز مقادیر زیادی سیم و کابل متعلق به شرکت برق کشف شد.

منبع:پلیس قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار