یاغی مشهور شیرآباد که این روزها شبکه‌های معاند تلاش دارند او را مظلوم جلوه داده و خوی یاغی‌گری او را تلطیف کنند، نه تنها یک سارق مسلح بلکه یک جنایتکار وحشی است که قربانیان او را بهتر به دنیا معرفی می‌کنند.

یاغی یا صادق کبدانی که این روز‌ها رسانه‌های ضد انقلاب تلاش می‌کنند چهره او را ستایش کنند، در واقعیت یک شرور و سارق مسلح بوده که حتی به بانوان هم رحم نکرده است.

با تعدادی از مالباختگان مصاحبه کنیم تا چگونگی سرقت‌های خدانور مشهور به یاغی را تشریح کنند.

م. د یکی از مالباختگان می‌گوید: چند روز است که عکس خدا نور یا همان یاغی را در صفحات مجازی به عنوان شهید و نماد مظلومیت می‌بینم بسیار ناراحتیم، "یاغی" اینقدر مردم شیرآباد را اذیت کرده است که هیچ یک از مردم محله برای مرگ او ناراحت نمیشوند.

سرقت خودرو

از خود من یک خودروی پژو به قیمت بیش از ۱۵۰ میلیون تومان به صورت مسلحانه سرقت کرده است، وقتی دستگیر شد و هویت اسم و رسمش را فهمیدم پیگیری کردم خانواده او را ببینم گفتند خانواده ندارد، فاقد شناسنامه است و سابقه چندین فقره سرقت گوشی و احشام و خودرو دارد، برای همین با اسامی مستعار و متفاوت اقدام به سرقت می‌کند. صادق کبدانی، خدانور لجعه‌ای و یاغی اسامی است که با این هویت‌ها برای او پرونده‌های متعدد سرقت تشکیل شده بود.

وقتی متوجه شدم هویت مستعار او یاغی است به کسی که گفتم انگار همه مردم شیرآباد انگار او را میشناختند و گفتند حتی بانوان شیرآبادی از شر او در امان نبودند، سرقت به عنف از نوامسین بزرگان شیرآباد یکی از جنایت‌های او بود، انگشتر و طلا از دست و گردن زنان میربود هیچ کس هم جرات شکایت از او نداشت.

تیراندازی‌های نابجا، سرقت گوشی، دام، طلا و هرچه از او بر می‌آمد به من گفتند امکان ندارد او را بتوانی به دام قانون بیندازی و اگر با او در بیوفتی خونت با خودت است، اما من شکایت کردم به کلانتری و تا اخر پرونده را پیگیری کردم. یاغی محکوم شد، اما با قید وثیقه آزاد بود. اینکه کشته شده و او عده‌ای او را شهید معرفی می‌کنند در حق اهالی شیرآباد جفاست. یک دنیا از شر او راحت شده اند.

سرقت مدارک، پول و گوشی

یکی دیگر از شاکیان نیز می‌گوید: حدود چند ماه قبل با فرزند کوچکم سوار بر موتور بودیم و در حال حرکت به سمت پمپ بنزین کشاورز از کنار شهرداری منطقه چهار است دو نفر از آن سوی خیابان آمدند و جلوی موتور ما را گرفتند، اول فکر کردم میخواهند آدرس بپرسند، صورت هایشان بسته بود در یک لحظه حمله کردن به ما و فرزندم از روی موتور بر زمین افتاد خودم با او گلاویز شدم و شالش را از روی صورتش در آوردم و چهره اش را دیدم.

ناگهان چاقوی از جیبش در ورد و حمله ور شد من سرم را پایین کردم که بچه را از روی زمین بردارم، چون زیر موتور گرفتار شده بود، یک مشت به او زدم، اما او دست انداخت به جیبم و مدارک و پول و گوشی و هرچی که بود را چنگ زد و فرار کرد.

او دویدو دوستش را صدا کرد انگار جلو‌تر سر کوچه یکی منتظر آن‌ها بود سریع به آن‌ها ملحق شد و تا من خودمو موتور بچه را جمع و جور کردم او فرار کرد.

بعد به کلانتری گزارش کردم پلیس آمد و صورتجلسه کرد و حدودا یک ماه بعد به ما تماس گرفتند که چند تا سارق را دستگیر کرده اند برای شناسایی، چهار نفر را در محوطه اورده بودند، اما هیچکدام از آن چهار نفر سارق وسایل ما نبود، گفتند یک نفر هم داخل بازداشتگاه است رفتیم داخل و تا او را دیدم شناختم و گفتم همین آقا سارق ما هست، او مرا تهدید کرد که بهم می‌رسیم.

هم زمان با ما یک خانم دیگر هم مراجعه کرده بود به کلانتری و از او به سبب سرقت موبایل شاکی بود.

از دیروز هم که عکس او در فضای مجازی در حال گردش است خوشحال شدیم که گرفتار شده است، بچه من روز حادثه بسیار ترسیده بود و هنوز هم استرس دارد و کمتر او را با خودم بیرون از خانه میبرم.

سرقت گوشی

خانم س- م نیز یکی دیگر از شاکی‌ها است که با تهدید سلاح، گوشی فرزندش را سرقت کرده اند، روزی که او را دستگیر کردند گفتند که او به یاغی مشهور است، ظاهرا خودش اعتراف کرده که گوسفند، موتور، گوشی هم سرقت کرده است.

به دلیل اینکه صادق کبدانی معروف به یاغی عضو یک باند مسلحانه سرقت است و سایر اعضا و سارقان هنوز دستگیر نشده و افراد خطرناکی هستند بسیاری از مالباخته‌ها حاضر نشدند تصویرشان پخش شود.

به گفته شمس آبادی دادستان عمومی و انقلاب زاهدان، صادق کبدانی مشهور به یاغی چندین شاکی خصوصی و سابقه ۱۶ فقره سرقت مسلحانه داشته در تاریخ ۱۰ مهر ماه حین یک سرقت دیگر در درگیری مسلحانه با ماموران کشته شده است.

منبع: جهان نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۹۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
گ.یا در ترور جان اف کندی هم نقش داشته به خاطر حمله به افغانستان لطفا اضافه کنید اون هم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
طرف تو مراسم عروسیه اون کنار دارن میرقصن تیر انداخته
اگه با این فیلم یاغی شده که ما سمت جنوب و غرب هم همه تو مراسمای عروسی تیرهوایی میزنیم
حداقل این فیلمو پخش نکنید برای خودتون بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
جالبه که این کار کثیفی که کردین رو این جور دارین توجیه میکنین و بس کنین از این کارها و چه جور دم از امام حسین میزنین اما مثل لشکر شمر با جوانان میکنین و خدا به حق امام حسین سفره تون رو جمع کنه .
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
علیرضا
۱۵:۵۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
چرا به چرت و پرت گویی افتادین سرقت مسلحانه داشته با قید وثیقه ازاد شده؟؟؟؟؟؟بابا به حضرت عباس مردم میفهمن کم تر یاوه بگید خواهشا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
فعلا تمام قاتلا وزورگیراهانخبه هستن ونبایدحرف ازدستگیریشون زد.طرفدارای گوگولیشون ناراحت میشن.هرکسی هم ازمشروب مسموم شدویابامامان باباش قهرکردرفت خودکشی کرد کشته اغتشاشاته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
خود دولت پارسال گفته بود ما ارتش سایبری داریم اینایی که موافق دولتن همه از این ارتش سایبری هستند ، حتی برید تو شبکه مجازی ببینید پیجشون همه فیکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
به زودی نتیجه این دروغگی تون میبینید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
هواپیمای اوکراینی یادتون بیاد
Iran (Islamic Republic of)
U-239
۱۵:۴۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
همه جای دنیا خطای انسانی رخ میدهد .
شما آلبانی نشین ها یه فکری به حال خودتون بکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
یارو دزد چاقو کش بی خانواده بوده
راست راست میگشته و به مردم رحم نمیکرده
خوب به سرش آمد
Germany
علی
۰۰:۱۰ ۲۱ آذر ۱۴۰۱
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اگر اینهمه جنایت کرده چرا زودتر دستگیر نشده واعدام بشه ورود به عنف وسرقت مسلحانه خیلی زودتر باید با طناب مجازات میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اگر اعدام کنن کمپین نه به اعدام راه میندازن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
توی محله ما هم از این دست افراد هستند. حتی والدینش هم از دستش خسته شدن. یه مدت میره زندان دوباره آزاد میشه برای جان مردم. ما هم از دستش زخم خوردیم. برای خواهرم مزاحمت ایجاد کرده بود، ولی از ترس اینکه برادرام دستشون به خون کثیفش آلوده نشه چیزی نگفتیم. قانون در مقابل این افراد کاری نمیتونه انجام بده، مگر به تیر غیب گرفتار بشن.
Iran (Islamic Republic of)
m2v
۰۶:۴۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
مهم نیست چه جرم های داشته است. مهم این است که این حجم از غثاوت در حق یک انسان حتی برای شمر 1400 سال پیش هم متصور نیستیم چه برسد به سربازانی که بر تشنگی امام حسین (ع) گریه کردند و خود اینگونه رفتاری کرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
m2v
۰۶:۴۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
مهم نیست چه جرم های داشته است. مهم این است که این حجم از غثاوت در حق یک انسان حتی برای شمر 1400 سال پیش هم متصور نیستیم چه برسد به سربازانی که بر تشنگی امام حسین (ع) گریه کردند و خود اینگونه رفتاری کرده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
قصاوت داداش
صد مرتبه بنویس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
قساوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
شما اینقدر از بنده خدا گفتید و هزار جرمر براش نوشتید هه میگید مردم محله می شناسندش خوب با اهالی محله مصاحبه کنید حقیقت آشکار می شود نه اینکه از راه دور به بنده خدا که فوت کرده هزار بر چسپ میزنید آقا دزده حرف شما درست یعنی باید کشته بشه؟ انسان که بود شما فقط بلدید دروغ بگید یکبار هم شده تحقیق کنید و واقعیت ها را آزادنه بگید خبرها را کپی پست نکنید
Iran (Islamic Republic of)
U-238
۰۵:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
چه خبر از علی کریمی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
هیچی داره پیج دایی رو چک میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۹ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اگه خلافکار بود یا به گفته شما یاغی پس چرا تو اعتراضات کشته شد و قبلا به هلاکت نرسوندید ؟
Iran (Islamic Republic of)
نظر کدو
۱۳:۲۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
دم به تله نمیداده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
این مربوط به ۴ماه پیشه نه حالا فیلسوف.اونوقت مرده.درضمن افغانی بوده نه سیستانی
آخرین اخبار