سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیه‌ای درباره برنامه هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کردند.

تروئیکای اروپایی شامل سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان در بیانیه ای به موضع‌گیری  علیه ایران پرداختند.

به گزارش الجزیره، در این بیانیه ادعا شده است: «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه و منطقه را محکوم می‌کنیم و متعهد می‌شویم با آنها مقابله کنیم. ما تضمین می کنیم که ایران به سلاح هسته ای دست پیدا نخواهد کرد. از همکاری ناکافی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی نگران هستیم.»

این در حالی است که ساعاتی پیش رویترز مدعی شد که آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان پیش نویس قطعنامه ای را علیه ایران برای ارائه به سازمان ملل آماده کرده اند.

بر اساس متنی که رویترز مشاهده کرده، نشست هیئت ناظر هسته‌ای ایران برای توضیح آثار اورانیوم یافت شده در سه سایت برای ایران «ضروری و فوری» خوانده شده است.

این در حالی است که بر اساس گزارشی که به تازگی خبرگزاری رویترز مشاهده کرده، تهران موافقت کرده تا بازرسان انرژی اتمی ماه جاری در سفری به ایران از سایت‌های هسته‌ای بازدید و درباره گمانه‌زنی‌های اخیر ۳۵ عضو این نهاد بین‌المللی درباره ادعای اورانیوم‌های یافت شده در ۳ سایت هسته‌ای تحقیق کنند.

این تصمیم پیش از نشست فصلی شورای حکام اتخاذ شده است. در این نشست دولت‌های غربی قصد دارند از ایران بخواهند قطعنامه‌ای را امضا کرده و همکاری خود را در زمینه اتمی افزایش دهد.

گروسی روز چهارشنبه به رویترز گفته بود که این نشست تا دو هفته آینده انجام خواهد شد و همچنین مدعی شد که ایران در نشست اخیر در وین درباره برنامه هسته‌ای خود هیچ چیز جدیدی ارائه نکرده است.

پیش از این نیز رافائل گروسی ادعا‌ها درباره مسائل پادمانی را تکرار کرد و مدعی شد که پیشرفتی در زمینه حل‌وفصل مسائل باقی‌مانده صورت نگرفته است. گروسی پیش‌تر نیز در پاسخ به خبرنگار رویترز درباره برجام مدعی شده بود که مذاکرات بر سر توافق هسته‌ای ایران به بن‌بست رسیده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
آیا رژیم کودک کش که به پیر و جوان و دانش آموز و پزشک رحم نمیکند ، از ساخت بمب اتمی صرف نظر می‌کند؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
ملت ایران از سال 1332 تاکنون دخالت، مداخله، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی آمریکا و انگلیس و مزدورانشان را فراموش نمی کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۷ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
دخالت و مداخله گری، تجاوزات، جتایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل نشان داد که دیگر به مذاکره و گفت وگو اعتقادی و اعتماد نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
و این در حالی است که متاسفانه دولتمردان و مسئولان از سال 1392 تاکنون با این اروپایی های وحشی همه جانبه همکاری کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
انشاالله مذاکرات به نتیجه برسه،تا تحریم ها برداشته بشن و مردم هم مثل مسیولین یه نفس راحت بکشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۲ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
مسئولان اقلیم کردستان عراق به همراه آمریکا و متحدانش بیش از 50 سال است که از پ. ک. ک در عراق کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
گور پدرشان نگران باشن از پیشرفت ایران میترسین چشمتان کور .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
شبکه ایران اینترنشنال دیگر نمی تواند بر تجاوزات، جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیرانسانی آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه، اسرائیل و مزدورانشان در منطقه خاورمیانه و جهان سرپوش بگذارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
انگلیس تسلیحات تروریسم را تامین می کند.
انگلیس تسلیحات القاعده را تامین می کند.
انگلیس تسلیحات داعش را تامین می کند.
انگلیس تسلیحات گروه های تروریستی را تامین می کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اروپا قابل احترام نیست به اروپا اعتماد نکنید اروپا دشمن شماره یک نظام است .
اروپا از سال 1945 تاکنون ثابت کرد که نوکر آمریکا است و هم از آمریکا دستور می گیرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۲۲ آبان ۱۴۰۱
اروپا ترس شدیدی از ایران قوی دارد
Lithuania
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
مرسی از تروییکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۷ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اعتمادی به سران سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم/ آنان آشکارا از رژیم کودک کش سعودی حمایت می کنند
اعتمادی به سران سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم/ آنان آشکارا از رژیم کودک کش صهیونیستی حمایت می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
فیلمی دیده نشده از تجمع اخیر برعندازان
فرار مفتضحانه اعضای سازمان تروریستی منافقین
تروریست‌های مجاهدین خلق با همان اتوبوسی که آمده بودند مجبور به فرار شدند. برعندازان با شعارهایی نظیر؛ مرگ بر تروریست و مرگ بر ستمگر چه مسعود، چه مریم منافقین را بدرقه کردند. مریم رجوی باید بپذیرد خود و گروهش هیچ جایگاهی در بین مردم ایران ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اعتمادی به سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم/آنان آشکارا از گروهک تروریستی ضد انقلاب و گروهک تروریستی منافقین حمایت می کنند.
اعتمادی به سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم/آنان آشکارا از تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی حمایت می کنند.
اعتمادی به سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم/آنان آشکارا از رژیم کودک کش صهیونیستی و رژیم کودک کش صهیونیستی و مزدورانشان حمایت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۱
اعتمادی به سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان نداریم
۱۲۳۴
آخرین اخبار