نادری:

سریال سازی در تلویزیون از قهرمانان معاصر فاصله گرفته است

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: سریال سازی ما در تلویزیون از پرداختن به قهرمانان معاصر فاصله گرفته است.

اتابک نادری، بازیگر سینما و تلویزیون گفت: من اهل اردبیل هستم و در سال ۷۲ برای اولین بار تست بازیگری دادم؛ این تست برای سریال "در پناه تو" بود و در آنجا برای اولین بار خود را در این حرفه معرفی کردم. پیش از آن در سال ۶۳ تئاتر دانش‌آموزی بازی می‌کردم و در این رشته فعالیت داشتم. در سال ۷۰ وارد دانشکده هنر تهران شدم که استادان بزرگی در آن حضور داشتند.

نادری گفت: من با سریال در پناه تو و مجموعه ۳۹ کار خود را در حوزه بازیگری آغاز کردم، تئاتر برای من خانه اول بود، تئاتر بازیگر را به خودسازی می‌رساند و جایگاه هنری فوق‌العاده‌ای است. من از سال ۸۵ مدیر تئاتر سنگلج شدم که تماشاخانه ملی تئاتر ایران بوده است. من بخشی از فعالیت‌های هنری خود را کنار گذاشتم تا بتوانم در این جایگاه کار‌های بسیاری برای تئاتر انجام دهم.

وی افزود: رشد تئاتر در جامعه امروزی به دلیل نیاز شهروندان صورت گرفته و ما شاهد پیشرفت در تمامی حوزه‌های مربوط به تئاتر هستیم. اکنون می‌بینیم که تحصیل‌کنندگان این رشته و فعالان در این حوزه به صورت چشمگیری افزایش یافته‌اند. معتقدم همه بازیگران برای توسعه ادبیات و فرهنگ تلاش می‌کنند صرف نظر از اینکه در تئاتر یا سینما فعالیت داشته باشند. خوشبختانه ما شاهد آن بودیم که با رشد تمایل مردم به دیدن تئاتر و فیلم، تماشاخانه‌های خصوصی نیز بسیار رشد کردند.

به گفته نادری ، اکنون در حال نقش‌آفرینی در سریالی به نام بندر امن هستم که درباره نحوه مبارزه پلیس با مفاسد اقتصادی است؛ در این سریال من نقش یک سرهنگ نیروی انتظامی را بازی می‌کنم و سام قریبیان نیز نقش مسئول پرونده را دارد. در اولین صحنه فیلم‌برداری من گفتم که سال‌ها پیش من در اولین کارم دستیار فرامرز قریبیان بودم و اکنون فرزند او در سریالی دستیار من است.

نادری افزود: من با فیلم آدم‌ها در سینما عاشق بازیگری شدم؛ در کودکی می‌خواستم در تمامی مشاغل حضور داشته باشم و این تنها با بازیگری امکان‌پذیر بود. من همچنین رسالت خود در این زمانه دانستم تا بازیگر شوم و خود را بسازم.

او گفت: اردبیل همواره پر از اتفاقات تاریخی بوده و از سال ۱۳۰۲ تئاتر در این منطقه حضور داشته است، در آن زمان بسیاری از شهر‌های ایران تئاتر نداشتند، اما اردبیل آن زمان در این حوزه فعالیت داشته است.

او می گوید: ما در سریال‌سازی از ساخت "مثل‌آباد" به تولید سریال‌هایی مانند "شوق پرواز" رسیدیم، اما متاسفانه قهرمانان معاصر خود را نمی‌شناسیم. سریال‌سازی ما در تلویزیون متاسفانه دیگر به این سمت نرفت.

وی افزود: اکنون برنامه‌سازان باید سلایق مخاطب را بشناسند و مورد بررسی قرار دهند، متاسفانه در دوره‌ای این فاصله بین برنامه‌سازان و مخاطبان بسیار شد چرا که به سلایق آن‌ها توجهی نشد. متاسفانه بازیگران، نویسندگان و دیگر عوامل خود را بروزرسانی نکردند و در گذشته باقی‌ماندند. عدم استفاده از تکنیک‌های روز جهان باعث شده تا مخاطبان کمتر با کار‌های جدید ارتباط برقرار کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.