موسسه علوم و صنایع غذایی جز ۱۰ موسسه پژوهشی برتر کشور قرار گرفت

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در مشهد گفت: بر اساس تحقیقات و فناوری که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) انجام داده این موسسه در میان ۱۰ رتبه برتر این موسسات، قرار گرفت.

محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مستقر در مشهد گفت:موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درپایش کل موسسات پژوهشی و بخش‌های تخصصی، به ترتیب موفق به کسب رتبه نهم و هفتم شده است.

او افزود:این موسسه از میان موسسات پژوهشی کشور، موفق به احراز رتبه دوم شاخص "فناوری و نوآوری" و در گروه فنی و مهندسی موفق به احراز رتبه نخست "بین‌المللی سازی" در میان ۲۳ مرکز پژوهشی ذیل این گروه شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار