نظارت اکیپ‌های دامپزشکی بر تهیه و ذبح دام در عید قربان

رییس شبکه دامپزشکی فهرج گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان در قالب دو اکیپ ثابت و سیار بر خرید و ذبح دام در عید سعید قربان نظارت خواهند داشت.

رییس شبکه دامپزشکی فهرج  گفت: شهروندان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت‌های قربانی و جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو با توجه به گرم بودن هوا، دام قربانی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری ودر کشتارگاه دام کشتار کنند.

بماندشتی توصیه کرد: گوشت تهیه شده را ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری سپس مصرف شود و در هنگام قطعه کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنند و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری نمایند.

وی در پایان از مردم خواست، درصورت مشاهده موارد مشکوک در لاشه، مورد را برای نظارت تیم‌های سیار به شماره تماس ۴۴۲۸۱۰۰۸ اطلاع دهند.

برچسب ها: دامپزشکی ، ذبح دام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.