نگین حسین زاده، محقق و مخترع بوکانی موفق به کسب نشان نقره اختراعات ژنو-سوئیس در سال ۲۰۲۳ شد و عنوان مخترع برتر از سوی فدراسیون بین‌المللی مخترعان شده است.

مسابقه اختراعات ژنو-سوئیس یکی از مهمترین رویداد‌های بین‌المللی در زمینه اختراعات است که به صورت سالانه توسط فدراسیون بین‌المللی مخترعان با شرکت صد‌ها مخترع از سراسر جهان برگزار می‌شود.

نگین حسین زاده، بانوی جوان بوکانی با ارائه تکنولوژی تولید نوشیدنی‌های پست‌بیوتیک موفق به کسب نشان نقره اختراعات ژنو-سوئیس شده است.

این بانوی جوان مخترع دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، پژوهشگر و مخترع عضو فدراسیون بین المللی مخترعان IFIA است که خبر موفقیت اخیر او، بازتاب گسترده‌ای در رسانه ای‌های علمی کشور داشته است.

پست‌بیوتیک‌ها در واقع محصول جانبی فرآیند تخمیر انجام شده توسط پروبیوتیک‌ها هستند. وقتی که پروبیوتیک‌ها برای رشد و نمو از انواع خاصی از مولکول‌های فیبر تغذیه می‌کنند، مواد زائدی از خود به جای می‌گذارند که در حالت کلی به عنوان پست بیوتیک شناخته می‌شوند.

تحقیقات صورت گرفته روی همین مواد نشان داده که آن‌ها نقش مهمی را در سلامت روده ایفا می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.