معاون وزیر آموزش و پرورش:

۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور نیازمند مقاوم سازی است

خان‌محمدی گفت: ۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور نیاز به تخریب و مقاوم سازی دارد که برای آن ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است.

حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آمورش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در حاشیه جلسه شورای آمورش و پرورش مناطق پنج گانه تربت حیدریه گفت: در مهر ماه امسال ۲۰۲۰ طرح عمرانی به ظرفیت حدود ۱۰ هزار کلاس درس با همه امکانات و تجهیزات تقدیم دانش آموزان شد.

وی با بیان اینکه ۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور نیاز به مقاوم سازی و نوسازی دارد، گفت: این مهم نیازمند ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است و امیدواریم در برنامه هفتم توسعه که نمایندگان در دست اقدام دارند یکی از چالش‌های مهم را برطرف کنیم

خان‌محمدی با اشاره به اینکه ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام اعتبار لازم است، افزود: البته خیرین در تمامی مدارس مشغول فعالیت هستند و حضور آن‌ها با برکت است و دولت با توجه به شعار مردمی سازی تلاش دارد تا این روند بهبود یابد.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۵۴ درصد مدارس ساخته شده کشور با مشارکت خیرین ساخته شده است، در عین حال خیرین تا پایان سال ۷ هزار میلیارد تومان در حوزه مدرسه سازی کمک خواهند کرد و برنامه دارند این مبلغ تا دوسال آینده به ۱۶ هزار میلیارد تومان نیز افزایش یابد.

کمبود ۳۰ هزار معلم در خراسان رضوی

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی عمده چالش نظام تعلیم و تربیت این استان را کمبود نیروی انسانی عنوان کرد و گفت: در خراسان رضوی ۳۰ هزار نیروی انسانی کمبود داریم

سیدامیر شوشتری گفت: در استان خراسان رضوی ۲۵۰۰ کلاس درس بدون معلم داریم که ۲۲۰۰ کلاس در مشهد و اطراف آن است

وی با بیان اینکه در حال حاضر ساخت ۷ هزار کلاس برای استان نیاز است، گفت: باید در تجاری سازی و مولد سازی و بهره‌برداری از فضا‌ها ریسک کنیم و وارد میدان شویم و مسئولان شهرستانی و استانی را ترغیب و تشویق و به ان‌ها طرح بدهیم.

۱۰ مدرسه فرسوده در شهر تربت حیدریه تخریبی است

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: در حال حاضر در شهر تربت حیدریه ۱۰ مدرسه فرسوده نیازمتد تخریب و بازسازی است.

حجت صالحی گفت: سرانه فضای آموزشی در شهر تربت حیدریه ۳.۸ متر مربع است در حالی که میانگین استانی ۴.۳ و کشوری ۵.۷ متر مربع است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۷ هزار دانش آموز و ۲۸۵ فضای آموزشی داریم که ۶۸ درصد مدارس ابتدایی شهر و ۱۸ درصد متوسطه اول نیز دو شیفت هستند.

صالحی با بیان اینکه امسال ۲۴۰ بازنشسته داشتیم و منتظریم نیرو‌های جدید زودتر وارد بدنه آموزش و پرورش شوند، گفت: در مقطع متوسطه ۷۰ نیرو کمبود معلم داریم و این در حالی است که ابتدای مهر امسال ۱۴۰ کلاس درس بدون معلم در مقطع ابتدایی داشتیم که به روش‌های مختلف جبران کردیم، اما در مقطع متوسطه بیشترین چالش کمبود نیروی انسانی داریم.

مدیر آمورش و پرورش تربت حیدریه با اشاره به اینکه در حال حاضر مدرسه نیمه تمام در تربت حیدریه نداریم، خاطر نشان کرد: شهر تربت حیدریه ۱۳ هنرستان دارد که ۴ هنرستان دخترانه و ۹ هنرستان دخترانه است و همچنان فضای هنرستانی احساس می‌شود.

آمار ترک تحصیل در منطقه رخ تربت حیدریه رو به افزایش است

قلی زاده، مدیر آموزش و پرورش منطقه رخ در این جلسه گفت: کمبود نیروی انسانی عمده‌ترین مشکل آموزش و پرورش رخ و تامین آن بسیار سخت شده و اکنون رایزنی با فرهنگیان بازنشسته هم نتوانسته کمک چندانی به ما کند

وی با اشاره به اینکه ۵۷ مدرسه ابتدایی و ۱۷ مدرسه متوسطه داریم، افزود: آمار ترک تحصیل بخاطر پراکندگی و مشکل سرویس دهی به مدارس در روستا‌ها بسیار بالاست.

اعتبارات نوسازی مدارس منطقه تربت حیدریه ۲۰ درصد افزایش یافت

محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه امروز با معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس نوسازی مدارس کشور چهار مصوبه برای ادارات پنج گانه منطقه به تصویب رسید.

وی تصریح کرد: مقرر شد در گام نخست اعتبارات نوسازی مدارس ادارات پنج گانه که امسال ۸۰۰ میلیارد ریال بود با ۲۰ درصد رشد به ۹۶۰ میلیارد ریال افزایش یابد.

زنگنه گفت: همچنین مصوب شد سهم قیر رایگان در صورت تائید به پنج اداره منطقه تعلق خواهد گرفت و احداث هنرستان تخصصی زعفران در شهرستان زاوه و تکمیل و تجهیز هنرستان کشاورزی پسته مه‌ولات و تخصیص مبلغ ۲۰ میلیارد ریال برای هر اداره دیگر مصوبات امروز بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.