شلغم از جمله سبزیجات پرخاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

شلغم ازجمله سبزیجات بسیار پر خاصیتی است که سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل کربوهیدرات، پروتئین، فیبر، فولات، فسفر، کلسیم و مقادیری از ویتامین c است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و به صورت پخته یا خام مصرف می‌شود.

خوردن شلغم به تنهایی بسیار خاصیت دارد و به خصوص برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پختن شغلم نیاز به رعایت نکات خاصی دارد، وگرنه مزه آب می‌گیرد و قابل خوردن نیست. مثلا بعضی‌ها شلغم را داخل یک قابلمه پر از آب می‌اندازند و روی حرارت می‌گذارند تا بپزد. اما با روشی که ما در اینجا می‌خواهیم به شما آموزش بدهیم، می‌توانید شلغم خوشمزه و مقوی بپزید که هم طعم خوبی دارد و هم خاصیتش بیشتر می‌شود. هنگام خرید شلغم توجه داشته باشید که شلغم‌های ریز و سفت را انتخاب کنید. شلغم درشت یا شلغمی که نرم باشد، مناسب نیست. اگر دوست دارید شلغم خوشمزه بپزید، درا دامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

شلغم: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه

برای پختن شلغم اول باید شلغم‌ها را خوب بشویید و سر و ته آن را با چاقو ببرید. حالا چند کیسه فریزر تمیز بردارید و داخل هر کیسه سه عدد شلغم بگذارید و در کیسه را خوب گره بزنید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه از آب پر کنید. حالا کیسه‌های شلغم را داخل قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببندید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه بدهید شلغم‌ها حدود یک ساعت با حرارت کم بجوشد تا بپزد. در آخر کیسه‌های شلغم را از قابلمه خارج کنید و در آن را باز کنید و شلغم‌ها را بیرون بیاورید. می‌بینید که شلغم حسابی پخته و له شده است. با این روش شلغم بسیار خوشمزه می‌شود. آبی که داخل کیسه‌ها جمع شده است نیز برای سرماخوردگی و گلودرد بسیار مفید است، پس آن را دور نریزید.

منبع: فرارو

برچسب ها: شلغم ، خاصیت ، سرماخوردگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
کیسه ها و ظروف پلاستیکی بی کیفیت، در اثر حرارت دیدن مواد سمی و سرطانزا از خودشون آزاد می کنند. به خاطر همینه که اینقدر توصیه میشه در لیوان پلاستیکی چای ننوشید یا غذای داغ رو در ظروف پلاستیکی یکبارمصرف نریزید. لطفاً به این اراجیف اینستاگرامی توجه نکنید و سلامت خودتون رو به خطر نندازید...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
خوردن شلغم مخصوصا نوع ترب سیاه تو زمستون واجبه و به جای پیاز باید مصرف بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
حرف زیاد میزنن شنونده باید عاقل باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
هیچ کسی این کار رو نکنه
بهترین روش بخار پز کردن هست
یه ظرف را پر از آب کنید بعد یه ظرف مشبک روی ظرف پر از آب بزارید شلغم رو توی ظرف مشبک بزارید و بعد درب ظرف رو بزارید آب بخار میشه و میرسه به شلغم ها و با بخار میپزه اصلا از پلاستیک استفاده نکنید مواد شیمیایی پلاستیک جذب شلغم میشه و مضر هست
Iran (Islamic Republic of)
مهمان
۱۵:۴۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
ببخشید پس اونوقت این مشما ضرر نداره؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اگر بشود شلغم را در بطری های شیشه ای کوچک در قابلمه قرار دهیم بجوشانیم مشکل شاید حل شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
آفرین اینم خوبه شیشه مشکلی نداره به شرطی که نشکنه
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۳:۳۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
سلولهای سرطان رو اینگونه تکثیر میدهند. نکنید آقا نخورید. هزار بار میگنم پلاستیک که گرم بشه هزارتا دردو مرض ازش در میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
این که خودش میشه عامل سرطان!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
میگن غذا داغ تو ظرف پلاستیکی و یکبارمصرف نخورید شما پاکت فریزر را میجوشانید؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اینا خیلی هوشنگ هستن
Iran (Islamic Republic of)
سینا
۱۱:۰۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خسته نباشیدبا این روش های غیرعلمی که نشر می دید.
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۲۰:۳۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
از برنامه های آشپزی ترکیه یاد گرفتن!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۷ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
تا آبروتون بیشتر از این نرفته مطلبتون رو حذف کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۴ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
مواد سرطان‌زا شده کیسه فریزر در اثر حرارت هم برای گلو درد مفید هست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
اینا نونشون تو فروش دارو نه مریضی شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۳ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
کیسه فریزر نباید حرارت زیاد ببیند. این نوع پخت برای سلامتی خطر ناک است
Australia
ناشناس
۰۸:۲۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
به نظر من این روش بهداشتی وسلامت نیست به دلیل حرارت بالایی که کیسه پلاستیک در آن قرار می گیره ،بهترین روش بخار پز کردن شلغم هست.
Iran (Islamic Republic of)
پرستو
۰۸:۱۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۲
خیلی ممنون با این روش سرطان زا. اینهمه دانشمندان پرهیز دادن از استفاده از پلاستیک و می گویند بطری هایی که آب آنها در معرض گرما باشد سرطان زاست آنوقت شما می خواهید مردم مستقیم سرطان را وارد بدن خود کنند؟؟؟؟!!!!!
۱۲