سومین رزمایش سراسری صیانت از کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی

سومین رزمایش سراسری صیانت از کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی به مناسبت گرامیداشت هفته خاک با هدف قلع و قمع مستحدثات غیر مجاز در قالب اجرای احکام ماده سه و تبصره دو ماده ۱۰ برگزار شد.

دادستان عمومی و انقلاب تبریز گفت: وسعت و گستردگی ماموریت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی حاکی از این است که انجام وظایف مربوط به صیانت از کاربری اراضی جز با روحیه جهادی و تفکر بسیجی امکان پذیر نیست.

بابک محبوب علیلو با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی از نیاز‌های ضروری جامعه محسوب می‌شود اظهار کرد: برای حفظ رفاه، آسایش، آرامش و امنیت روانی مردم باید وظایف و ماموریت‌های مربوط به حفظ و صیانت از کاربری اراضی به نحو مطلوب و مناسب انجام شود. بخشی نگری به موضوع تامین امنیت غذایی صحیح نیست و دستگاه‌های اجرایی باید نگاه فرابخشی به این موضوع داشته باشند.

وی ادامه داد: از مردم انتظار می‌رود در جایی که نیاز به تغییر کاربری هست مثلا می‌خواهند خانه باغی احداث کنند از روشی که در قانون پیش بینی شده است درخواست بدهند.

وی بیان کرد: با افرادی که به مقررات توجه نکنند و به صورت غیرقانونی اقدام به تغییر کاربری اراضی کنند بدون اغماض و مساعدت برخورد می‌شود. اولویت با پیشگیری از تغییر کاربری اراضی زراعی است که دستگاه قضایی با تمام توان در خدمت این ماموریت است. برای اجرای احکام کیفری نیز برنامه عملیاتی و کاربردی وجود دارد تا از اقدامات افراد سودجو جلوگیری شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز با گرامیداشت هفته خاک که از ۸ تا ۱۴ آذرماه است افزود: در سومین رزمایش سراسری صیانت از کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی که امروز در سطح ۱۹ شهرستان در سطح استان انجام پذیرفت تعداد ۳۵۰ مورد اجرای احکام برنامه ریزی شده بود که به حول و قوه الهی این تعداد محقق شده و بیش از ۶۰ هکتار اراضی کشاورزی مجدداً به چرخه کشاورزی بازگشت.

اکبر فتحی افزود: در راستای صیانت از اراضی زراعی و باغی و ایجاد امنیت غذایی با تلاش همکاران در مدیریت جهاد کشاورزی استان و شهرستان ها، در هشت ماه نخست سال جاری ۱۵۲۹ مورد قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز در استان آذربایجان شرقی انجام شد که در نتیجه آن ۴۷۳ هکتار آزادسازی شد.

وی با اشاره به اهمیت صیانت از اراضی کشاورزی اظهار کرد: ما تلاش می‌کنیم تا از تغییر کاربری اراضی پیشگیری کنیم و اجازه ندهیم افراد سودجو بتوانند اقدام به تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی کنند. 

فتحی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار اراضی زراعی در آذربایجان شرقی وجود دارد گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه ما باید از این اراضی صیانت کنیم.

وی اظهار کرد: صدور مجوز‌های مربوط به اراضی در کمترین زمان انجام می‌شود تا مردم به صورت قانونی در خصوص سرمایه گذاری در بخش کشاورزی یا صنعت اقدام نمایند.

وی افزود: جلوگیری از تغییر کاربری اراضی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو برابر شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار