در گزارش زیر مشخصات برخی از خلبانان جنایت‌کار فعال در عملیات‌های هوایی علیه مردم مظلوم فلسطین در غزه را از نظر می‌گذرانید.

شصت روز از جنگ اخیر غزه می‌گذرد و رژیم وحشی صهیونیستی ناتوان از نبرد مستقیم نظامی با گروه‌های مقاومت، همچنان بدون هیچ‌گونه راهبرد مشخصی مشغول بمباران‌های کور و کشتار مردم غزه به‌ویژه زنان و کودکان است.

این جنایت جنگی آشکار و نسل‌کشی عامدانه گرچه از سوی رسانه‌های غربی به عنوان دست برتر صهیونیست‌ها در جنگ و در پوشش «دفاع مشروع» القا می‌شود، اما تردیدی نیست که تمام برساخت‌های ذهنی و رسانه‌ای این رژیم نامشروع نزد افکار عمومی را بر باد داده و جهانیان را با باطن حقیقی آنها مواجه ساخته است.

در این میان؛ برای خیل زیادی از مردم دنیا این سوال مطرح است که واقعا چگونه ممکن است افرادی حاضر باشند با وجود دستور مقامات مافوق خود، این‌گونه وحشیانه بمب‌های چند ده کیلویی را بر سر افراد مظلوم و بی‌گناه خالی کرده و با علم به کشتار کور زنان و کودکان همچنان به این اقدام ضدبشری ادامه دهند؟

به بیان بهتر؛ با کدام منطق حتی جنگی و نه انسانی، چنین افرادی حاضر می‌شوند به این راحتی دست به خون‌ریزی و جنایت علیه هم‌نوع خود بزنند؟ آیا اساسا می‌توان نام انسان بر آنها گذاشت؟

با این تفاسیر به این جمع‌بندی رسید که شاید معرفی این وحوش انسان‌نما بتواند فضایی را نزد افکار عمومی جهان علیه این جنایت‌کاران به راه بیندازد و دستِ‌کم بخشی از حجم جنایات آنها را بکاهد.

در همین راستا و با بررسی‌های مداوم طی این مدت، به مشخصات قطعی برخی از این خلبانان جنایت‌کار علیه مردم مظلوم فلسطین در غزه دست پیدا کرده‌ایم.


بیشتربخوانید


در این گزارش به معرفی و انتشار مشخصات سه نفر از این خلبانان خواهیم پرداخت:

نخست؛ یکی از این خلبان‌ها شخصی به نام « گای مور» (Guy Mor) ساکن شهر حیفا و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت کسب‌وکار از دانشگاه هرتزلیا در سال 2011 است که حاصل ازدواج او با «ییل زاک» (Yael Zach - Mor) در سال 2014 دو فرزند است. 

مور از سال ۲۰۰۳ خلبان نیروی هوایی ارتش اسرائیل بوده، از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ ریاست بخش عملیات را بر عهده داشته، از ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ رئیس دفتر فرماندهی نیروی هوایی بوده، از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ در سمت مدیریت ارشد تولید در نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی قرار گرفته و از ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ نیز ریاست شعبه «network disaster» را بر عهده داشته است.  

او دارای یک برادر به نام «روی مور» (Roy Mor) و یک خواهر به نام «رونی مور» (Roni Mor) است و از جمله مکان‌های تردد او می‌توان به «پارک‌باغ یوشوا در تل‌آویو»، «کلوپ رقص جیمی هو» و «ساحل ریف راف در بند ایلات» اشاره کرد.

مشخصات گای مور» (Guy Mor)



سابقه کار  گای مور» (Guy Mor)
 

گای مور با دو آدرس «guy.mor» و «guymor2001» در شبکه اجتماعی اینستاگرام و با آدرس «guy_mor» در فیس‌بوک حضور دارد.

اکانت گای مور

 دوم؛ خلبان دوم شخصی به نام «آدیر ایریمسکو» (Adir Irimescu) ساکن محله هادره در شهر حیفا و مهندس مکانیک در نیروی هوایی ارتش اسرائیل است که از دسامبر 2022 با زنی به نام «اُلا ییل گالوبیخ» (Ola Yael Golubikh) نامزد کرده است.

«آدیر ایریمسکو»

 او از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ مدیریت پروژه خودرو در وزارت جنگ اسرائیل را بر عهده داشته و از نوامبر ۲۰۲۰ تاکنون به عنوان مهندس مکانیک نیروی هوایی در حوزه بالگرد‌ها و پهپاد‌ها مشغول به کار است.



مشخصات «آدیر ایریمسکو» 

ایریمسکو با آدرس «Adir Irimescu» در دو شبکه اجتماعی لینکدین و فیس‌بوک فعال است.  

سوم؛ نفر بعدی خلبان بازنشسته‌ای به نام «کوبی رِگِو» (Kobi Regev) با بیش از ۴۲۰۰ ساعت پرواز و ساکن تل‌آویو است که با سابقه پرواز با F۱۶ در بیش از ۵۰۰ عملیات شرکت کرده و به مدت ۲۳ سال از ۱۹۸۵ تا ۲۰۰۸ فرماندهی اسکادران از جمله در جنگ دوم با لبنان را بر عهده داشته است.



«کوبی رِگِو»

او همچنین سابقه مدیریت ارشد در نیرو‌های نظامی و تاسیسات دفاعی اسرائیل، فرماندهی حساس در مرکز فرماندهی و کنترل نیروی هوایی، وابسته دفاعی خارج اسرائیل و تشکیلات دفاعی در تعداد زیادی از هیئت‌ها و ماموریت‌ها طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ را دارد.

کوبی رگو از سال ۲۰۱۷ به مدت تقریبا هفت سال مدیرعامل شرکت «Krypton Sec LTD» و مشاور امنیتی در بازار‌های خارجی بوده و همچنین به مربی‌گری پرواز در دانشکده پرواز و خلبانی در تیم هوازی نیروی هوایی ارتش اسرائیل اشتغال داشته است.

اطلاعات شخصی خلبان جنایت کار اسرائیلی
مشخصات کوبی رِگِو

 

این خلبان جنایت‌کار نیز با آدرس «Kobi Regev» در شبکه اجتماعی لینکدین و با آدرس «kobi_regev» در اینستاگرام فعال است.

منبع: نور نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
هادی
۲۳:۱۴ ۱۸ آذر ۱۴۰۲
مادر بحال ای خلبانها بگرید!من پیشنهاد میکنم نکشیدشون،فقط یک سایه تهدید همیشه رو سرشون باشه،روزی هزار بار از ترس مرگ،بمیرن!آخرشم مجبور بشن خودکشی کنن و برن با مار غاشیه همسایه بشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۱۸ آذر ۱۴۰۲
من دعا می کنم خدا در همین دنیا خار و ذلیل شأن کند و اگر فرصتی برایم پیش بیایید خودم مجازاتشان می کنم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۸ آذر ۱۴۰۲
که چی؟
منم لیست ۸۰نفر از ژنرالهای بلندپایه ناتو رو دارم

اقدام عملی کنید نه اینکه پوستر پخش کنید
بنام ۷۲ تن ۷۲۰۰ اسراییلی رو بکشید
یا بنام ۱۱۴ سوره قران ۱۱۴۰ نظامی اسراییل رو بکشید
یا بنام ۵ تن ۵۰۰ امریکایی رو هلاک کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
انشالله به حق حضرت علی اصغر که حرمله شهیدش کرد
حرمله زمان به سرنوشت پدر معنویش دچار بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۸ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر تمامیت اسرائیل
مرگ بر اول و آخر هر اسرائیلی و اسرائیل دوست در هر کجای این عالم
مرگ بر آمریکا و اسرائیل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
مرگ بر رژیم جعلی بدون هویت اسرائیل صهیونیست جنایتکار کودک کش که با حمایت کشورهای غربی با جنایت و کشتن فلسطینی ها به این منطقه آورده شدن و همچنین مرگ بر هواداران این رژیم جنایتکار کودک کش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۶ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
زیاد طول نمی‌کشه....مثل خلبانان عراقی ترور میشن مهم نیست کجا باشن سرنوشتشون نوشته شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۳ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
براي اين به ظاهر ادما يك بار مردن كم هست
دنياي ما ظرفيت مجازات اينا رو نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چای دبش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
طوفان الاقصی برای تایین تکلیف این منطقه نیاز بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
بجای این داستانها فکر ملت ایران و منافع کشور باشید که دارن زیر بار فشار اقتصادی کمرشون میشکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
بیان این درد مشترک هم میهنان زیر این موضوعی که به قول فرمایش شما به حکایت ایران مربوط نمی شود عجیب نیست !؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
خدالعنتشون کنه مرگ برتمامیت اسرائیل . اسرائیل جنایتکاره متجاوزه اصلا اصل وجودیش براساس جرم وجنایت بوجود اومده خدانابودش کنه بحق امام زمان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
انشالله که خودشون و تک تک عزیزانشون به درد مبتلا بشوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
عه پس که اینطور الان چه کار کنیم جنگ بین اعراب و یهود هستش به ماهم مربوط نمیشه شما به اقتصاد و گرونی کشور خودتون رسیدگی کنید فقط دارین برا گرسنگی کار میکنیم ن امید به زندگی داریم ن با این حقوقا میشه کاری کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
داشتن حداقل سلامت و شغل و مسکن بدیهی است نیاز اصلی همه است ولی در اوج نشاط و تندرستی و مایه داری و رئیس و مدیرعاملی هم نداشتن غم دیگران خود دردی است بزرگ بنام درد بی دردی :(
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
امان از سفره بعضيا كه انسانيت رو ازشون كرفته
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
خودتون؟؟
مگه شما از.ما نیستی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۷ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
ذات، نیت و رفتار این ها غیر انسانی و تحت تاثیر هدایت های مستقیم و بعضا غیر مستقیم شیطان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۹ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
اينا خودشون ابر شيطان هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
پیاده از سواره دستور میگیره در اصل پیاده هست
۱۲۳
آخرین اخبار