کاهش ۳۶ درصدی تعداد بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار در دولت سیزدهم

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از زمان شروع بکار دولت سیزدهم تاکنون با اقدامات مؤثر انجام شده، تعداد واحد‌های اقتصادی مشکل‌دار در کشور ۳۶ درصد کاهش یافته است.

 علی حسین رعیتی فرد در جلسه کمیسیون کارگری شورای تأمین استان اظهار کرد: احیای واحد‌های تولیدی راکد و بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید، یکی از مهمترین سیاست‌هایی است که دولت در شرایط حساس امروز کشور برای آن برنامه‌ریزی دارد و با همه توانش آن را دنبال می‌کند.

وی افزود: پیگیری مطالبات کارگری از وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و در این خصوص اقدامات خوبی هم در کشور انجام شده است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: جامعه کارگری از زمان پیروزی انقلاب و دوران دفاع مقدس توأمان در سنگر دفاع از میهن اسلامی و تولید مجاهدت کردند و امروزه نیز از وفادارترین‌ها به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند. 

رعیتی فرد درباره چالش شهرداری‌ها در پرداخت منظم حقوق و مزایای کارگران خود نیز اظهار کرد: از اصلی‌ترین دلایل، تزریق نیروی غیر متخصص و عدم کارایی لازم این نیرو‌ها در شهرداری‌ها است.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها باید توانمند و درآمدزا باشند، افزود: مشکلات عمده شهرداری‌ها در سطح ملی پیگیری خواهد شد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم‌چنین از تلاش مجموعه استانداری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در موضوع پیگیری مطالبات قشر کارگری قدردانی کرد. 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان هم در این جلسه گفت: استان امروز به شکل کارگاه عمرانی در آمده است و با شتاب خوبی در مسیر توسعه حرکت می‌کند، بنابراین صیانت از سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم بسیار مهم و ضروری است.

رضا شریفی اظهار کرد: معاندان نظام جمهوری اسلامی ایران در برهه‌های مختلف سعی دارد مسائل مختلف را دستاویز پیشبرد اهداف شوم خود قرار دهد و تبدیل مطالبات صنفی به مسائل و چالش‌های قومی، مذهبی و امنیتی از جمله این توطئه‌ها است.

وی افزود: نباید به مسائل صنفی نگاه قهری داشت و با شنیدن حرف مردم و اتخاذ تصمیم مناسب می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.