تلاش برای تبدیل زرند به قطب گردشگری انقلابی

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: زرند مستعد تبدیل شدن به قطب گردشگری انقلابی است.

سعید شاهرخی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان در دیدارِ رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر زرند و رئیس میراث فرهنگی شهرستان زرند با اعلام اینکه زرند را به عنوان منطقه‌ای شاخص در ابعاد فرهنگی و انقلابی می‌شناسد، گفت: شاید گفته شود که زرند از نظر تعدد بنا‌های تاریخی نسبت به سایر شهر‌ها آمار کمتری دارد؛ اما  در بحث  گونه‌های دیگر میراث، از جمله مواریث معنوی و ناملموس، یکی از پر جاذبه‌ترین مناطق می‌باشد و همین که ۳۵ جشنواره سالانه در این شهرستان برگزار می‌شود، نشان‌دهنده‌ غنای تاریخی و فرهنگی زرند است.

وی با برشمردن ویژگی‌های اخلاقی رزمندگان شجاع زرندی در طول دوران دفاع مقدس افزود: زرند مستعد تبدیل شدن به قطب گردشگری انقلابی است؛ کما اینکه نگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به این شهرستان و شهر خانوکِ زرند، متاثر از مجاهدت‌ها و حماسه سازی‌های رزمندگان زرندی است.

این مقام مسئول یکی از ویژگی‌های برجسته زرندی‌ها که در سخنان تاریخی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به آن اشاره شده، وجود  ۱۲ هزار رزمنده در طول دوران دفاع مقدس دانست و گفت: همین یک جمله ارزشمند می‌تواند دورنمایی روشن  برای تبدیل خانوک به شهر گردشگری انقلابی باشد که باید از آن به عنوان فرصتی بزرگ استفاده شود و ما در مجموعه استان روی آن بسیار جدی هستیم.

وی  برگزاری ۳۵ جشنواره در شهرستان زرند را حاوی یک پیام شاخص  به جامعه گردشگری خواند که ناظر بر  قابلیت‌ها و ظرفیت‌های متعدد و متکثر در این شهرستان است که می‌تواند ذائقه غالب گردشگران را  پوشش دهد، افزود: جاذبه‌هایی از جمله  آداب و رسوم، فرهنگ و هنر، داشته‌های متعدد طبیعی و جاذبه‌های معنوی  از جمله‌ آن  می‌باشند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان  با ابرازِ امیدواری نسبت به استفاده بهینه از صنعت گردشگری برای رشد و توسعه‌ی پایدار در شهرستان، رئیس میراث فرهنگی زرند را مامور به برگزاری یک رویداد بزرگ در سطح ملی کرد.

وی به سفر ضرغامی وزیر میراث فرهنگی کشور به شهرستان زرند و کوهبنان هم اشاره کرد و گفت: اگر چه در آن مقطع من توفیق خدمت در استان را نداشتم؛ ولی به محض ورودم به کرمان از همکاران درخواست کردم که تمام مصوبات و قول‌هایی که مقام عالی وزارت در جریان سفر‌های شان به مناطق مختلف استان اعلام شده را استخراج کنند و قطعا در جهت تحقق آن تلاش خواهیم کرد.

 محمد اسلامی، رئیس میراث فرهنگی زرند به معرفی بخشی از ویژگی‌های شهرستان پرداخت و گفت: ظرفیت‌های ما در بخش صنایع دستی و نیز گردشگری به قدری متنوع و جذاب هستند که مرتبا ما درخواست‌های  سرمایه گذاران برای ورود به این عرصه‌ها را شاهد هستیم و با قاطعیت می‌توانیم اعلام کنیم که شهرستان زرند از پیش قراولان جذب سرمایه گذاران این بخش‌ها است که قطعا با حضور  شاهرخی تحولی بزرگ را در تمام نقاط استان و بویژه زرند شاهد خواهیم بود.

عباس ایرانمنش، رئیس شورای شهر زرند هم با تبریک انتصاب شاهرخی گفت: شهر زرند به دلیل حوادث طبیعی و در برهه‌ای از زمان به دلیل ناآگاهی برخی مسئولان و یا برخی مردمِ، بنا‌های ارزشمندی را از دست داده است که قطعا نمی‌توان آن را جبران کنیم؛ اما امیدواریم از داشته‌های موجود، از جمله: بازار و مسجد قلعه و برج زرندوئیه که معدود بنا‌های  باقی مانده در شهر است به نحو مطلوبی ترمیم، حفاظت و حراست کنیم.  

رئیس شورای شهر زرند از وجود عرفای نامدار زرندی از جمله شیخ عبدالسلام زرندی و خواجه فقیه کریم الدین المعالی و در دوران معاصر از شخصیت‌های بی نظیری، چون: آیت الله شاهرخی و آیت الله جعفری و شهدای ارزشمند زرند به عنوان میراث‌های معنوی نام برد و ابراز امیدواری کرد تا با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، ۲ بقعه‌ شیخ عبدالسلام و خواجه فقیه، زیباسازی و به بخش گردشگری زرند افزوده شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.