اختصاص ۷۱۱ میلیارد تومان تسهیلات برای بازگردانی واحد‌های نیمه فعال به چرخه تولید

مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت : تاکنون ۷۱۱ میلیارد تومان تسهیلات از محل تبصره ۱۸ به استان کرمانشاه تخصیص داده شده و دو برابر این مبلغ به بانک معرفی شده است تا واحد‌های نیمه فعال به چرخه تولید و اقتصاد برگردند.

محمود رشیدی‌اقدم مدیرکل اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران استان کرمانشاه در زمینه سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تسهیلاتی دریافت می‌کنند گفت : سرمایه‌گذاران باید به دستگاه‌های مربوطه مراجعه کرده و آن‌ها با بررسی اولویت‌ها، سرمایه‌گذاران را برای دریافت تسهیلات معرفی می‌کنند.

وی یکی از منابع تأمین مالی برای سرمایه‌گذاران را از محل تبصره ۱۸ عنوان کرد و گفت: در استان کرمانشاه بیش از ۳۵۰۰ طرح در این قالب تأمین مالی شده و امید داریم این روند ادامه داشته باشد، زیرا اشتغال کشور نیز با همین روند تأمین می‌شود.

رشیدی‌اقدم با بیان اینکه یکی از برکات تبصره ۱۸ احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال است، عنوان کرد: تاکنون ۷۱۱ میلیارد تومان در این زمینه به استان تخصیص داده شده و دو برابر این مبلغ به بانک معرفی شده که این واحد‌های نیمه فعال نیز به چرخه اقتصاد برگردند.

وی با اشاره به اینکه نقدینگی موتور فعال تورم است، گفت: رشد نقدینگی از ۳۹ درصد قبل از ۱۴۰۰ اکنون به ۲۶.۵ درصد رسیده و امید داریم تا پایان سال به ۲۵ درصد برسد و یکی از برکات تسهیلات تبصره ۱۸ مهار تورم و ارتقای تولید است.

رشیدی‌اقدم با بیان اینکه قابلیت‌های استان کرمانشاه بسیار بی‌نظیر است و کلیپ‌هایی با زبان‌های مختلف تهیه شده تا در کشور‌های دیگر پخش و ظرفیت‌های استان معرفی شود، افزود: یکی از اقدامات دولت دیپلماسی اقتصادی است که ظرفیت‌های خود را معرفی کنیم.

وی با اشاره به هزینه‌ها و مشکلات دریافت مجوز کسب و کار به روش سنتی عنوان کرد: یکی از مهمترین اقدامات دولت از فروردین سال گذشته راه‌اندازی درگاه ملی مجوز‌های کشور است که مراجعه حضوری را به صورت کامل حذف کرده و به صورت کاملا الکترونیکی انجام می‌شود.

رشیدی‌اقدم با بیان اینکه تمام مجوز‌های کشور در دو طبقه ثبت محور و تأیید محور قرار دارند، گفت: مشاغل خانگی ۱۰۰ درصد ثبت محور و مشاغل صنفی نیز ۹۰ درصد ثبت محور هستند و سایر تولیدی‌ها تأیید محور هستند و در ثبت محور‌ها از زمان اقدام تا صدور به طور معمول سه روز طول می‌کشد.

وی با اشاره به اینکه هرگونه مجوز سنتی و کاغذی حداکثر تا پایان امسال باید به شناسه یکتا تبدیل شود و این کار فقط پنج دقیقه زمان نیاز دارد، افزود: هر دستگاه و نهادی اقدام به صدور مجوز کاغذی کند، از مصادیق مجرمانه است و شعبه ویژه‌ای با هماهنگی رئیس دادگستری استان فقط برای رسیدگی به این موضوع اختصاص یافته است .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار