
باشگاه خبرنگاران جوان، علی اصغر نامجو_ سیامک سلیمانی معاون بهسازی بنیاد مسکن استان کرمان در دیدار با بخشدار مرکزی کوهبنان، رئیس دفتر نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی، رئیس بنیاد مسکن شهرستان و در جمع مسئول و ناظرین نظام مهندسی کوهبنان گفت: استفاده از آجر گرهای تو پر برای ساخت و ساز ممنوع است و متقاضیان بایستی تا حد امکان از بتن آماده با کیفیت استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: کوهبنان بر روی گسل زلزله قرار دارد و این شهرستان تجربه زلزله در گذشته را دارد لذا باید با نظارت ساختمانهایی استاندارد ساخته شود.
معاون بهسازی مدیر کل بنیاد مسکن استان کرمان افزود: متقاضیانی که با مهندسین ناظر همکاری نکنند متوقع نباشد که اقساط تسهیلات آنان توسط بنیاد مسکن به موقع آزاد و پرداخت شود.
وی گفت: مددجویان تحت پوشش کمیته امداد که قبلا از تسهیلات بلاعوض استفاده نکردهاند با مراجعه به بنیاد مسکن و تایید این نهاد از کمکهای بلاعوض ۱۵۰ میلیون تومانی بهرهمند خواهند شد.
سلیمانی بیان کرد: دو تفاهم نامه ۸۰۰۰ واحدی برای روستاها و ۳۰۰۰۰ واحدی برای شهرهای کوچک داریم که در این طرح مددجویان تحت پوشش از کمکهای بلاعوض بهرهمند خواهند شد.
وی خواستار راه اندازی آزمایشگاه بتن در شهرستان شد و افزود: کیفیت بتن در احداث ساختمانها بسیار ضروری است.