یک تحقیق نشان می‌دهد چت بات‌ها در تشخیص بیماری‌ها به افراد کمکی نمی‌کنند و حتی ممکن است تفسیر پاسخ‌های این ابزار‌ها برای کاربران مشکل باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  بسیاری از افراد با توجه به فهرست‌های انتظار طولانی پزشکان و هزینه‌های خدمات درمانی سرسام آور سیستم‌های درمانی از چت بات‌هایی مانند چت جی پی تی برای تشخیص‌های پزشکی بیماری‌های خود استفاده می‌کنند.

اما طبق تحقیقی که به رهبری پژوهشگران دانشگاه آکسفورد انجام شده، اعتماد بیش از حد به خروجی چت بات‌ها خطرناک است به خصوص آنکه افراد نمی‌دانند برای دریافت بهترین توصیه‌های سلامتی ممکن چه اطلاعاتی به چت بات بدهند.

طبق گزارش تک کرانچ ،آدم مهدی مدیر تحصیلات تکمیلی در مؤسسه اینترنت آکسفورد و یکی از مولفان پژوهش در این باره می‌گوید: تحقیق ما نشان دهنده یک شکست در ارتباط دو طرفه است. افرادی که از چت بات‌ها استفاده کردند تصمیمات بهتری نسبت به افرادی که روش‌های سنتی مانند جستجوی آنلاین یا قضاوت را به کار بردند، نگرفتند.

مولفان این پژوهش حدود ۱۳۰۰ نفر در انگلیس را جذب کردند و به آنها سناریو‌های پزشکی که توسط گروهی از پزشکان نوشته شده بود را دادند. شرکت کنندگان وظیفه داشتند بیماری‌های موجود در این سناریو‌ها را با استفاده از چت بات‌ها و همچنین روش‌های خود شناسایی کنند تا اقدامات درمانی امکانپذیر را دریافتند.

شرکت کنندگان از مدل هوش مصنوعی چت جی پی تی ۴ o همچنین Command R+ متعلق به کوهر و Llama ۳ متا استفاده کردند. به گفته مولفان چت بات‌ها نه تنها احتمال شناسایی یک وضعیت سلامتی مرتبط توسط شرکت کنندگان را کاهش دادند بلکه احتمال دست پایین گرفتن شدت بیماری‌های شناسایی شده را بیشتر کردند.

به گفته مهدی بیشتر اوقات شرکت کنندگان هنگام جست‌و‌جو با چت بات‌ها جزئیات کلیدی را حذف کردند یا پاسخ‌هایی دریافت کردند که تفسیر آنها مشکل بود.

نتایج این تحقیق در حالی منتشر شده که شرکت‌ها سعی دارند هوش مصنوعی رابه عنوان روشی برای بهبود نتایج سلامتی ترویج کنند.

منبع: مهر

برچسب ها: هوش مصنوعی ، چت‌بات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۱۱:۲۶ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
فناوری اطلاعات جای پزشکهای مغرور و از خود راضی رو داره میگیره. اکثر دکتر ها زیرمیزی بگیر هستند. انشالله جای پزشکهای جراح رو هم با ربات ها خواهیم گرفت. فناوری اطلاعات کاری می کنه که دیگه مریض نشی گرفتار قوم یاجوج و ماجوج بی افتی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
اگر مشاور آدم خوب باشه هوش مصی خوبه اگر نه وقتی غیر مشاور زیاده اون هم میشه همون
آخرین اخبار