سرپرست وزارت خارجه طالبان و وزیر خارجه ترکمنستان بر تسریع پروژه تاپی و گسترش زیرساخت‌های خط آهن تأکید کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان- سرپرست وزارت خارجه طالبان و وزیر خارجه ترکمنستان بر تسریع پروژه تاپی، گسترش زیرساخت‌های خط آهن و توسعه همکاری‌های اقتصادی میان افغانستان و ترکمنستان تأکید کردند.

در این دیدار که از طریق کنفرانس ویدیویی برگزار شد دو طرف درباره تقویت روابط سیاسی و اقتصادی افغانستان و ترکمنستان، ارتقای سطح دیپلماتیک و پروژه‌های مشترک، به‌ویژه پیشرفت پروژه تاپی در خاک افغانستان گفت‌وگو کردند.

متقی اظهار داشت که شرایط برای گسترش همکاری‌ها مساعد است.

مردوف نیز از پیشرفت پروژه تاپی ابراز خرسندی کرد و از برنامه‌های ترکمنستان برای توسعه همکاری‌های عملی در زمینه‌های راه‌آهن، تجارت و ترانزیت در آینده نزدیک خبر داد.

همچنین دو طرف توافق کردند که برای تسریع در اجرای پروژه تاپی، توسعه خطوط راه‌آهن، تامین برق، بهبود تسهیلات حمل‌ونقل و گسترش همکاری‌های اقتصادی، جلسات و رایزنی‌های خود را ادامه دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Austria
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
به امید آبادی وپیشرفت روز افزون وآرامش همه مردم افغانستان ان شاء الله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
ای خراب شه افغونستون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
خداوند خانه خودت را خراب کنه انشالله
United States of America
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
چرا??
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
چراافغانستان خراب شه خودت خراب شو
Iran (Islamic Republic of)
محمد بیگدلی
۲۱:۰۲ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
فقط کارمون لعن و نفرین و مرگ فرستادن به تمام دنیاست
از اینکه آرزوی مرگ و خرابی برای بقیه دنیا و انسان ها داریم چه عایدمون شده؟
همسایت که بدبخت باشه و خونه خراب بشه ،تاثیرشو روی تو هم میذاره
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۲۳:۰۵ ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴
به کوری چشم دشمنان افغانستان وایران عزیزهرروزمقتدرتروتوسعه یافته ترخواهندبود.
آخرین اخبار