رئیس پژوهشکده بانک مرکزی گفت: اگر بخواهیم اقتصادی پویا با توان رقابتی داشته باشیم باید سیاست پولی کارآمدی را به کار بگیریم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - کوروش پروزیان رئیس پژوهشکده بانک مرکزی در نشست خبری همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی با عنوان «اعتلای حکمرانی پولی و بانکی با نگاهی به اسناد بالادستی» گفت: این همایش با هدف بررسی موضوعات هشت‌گانه در خصوص ارتقای حکمرانی در سیاست‌گذاری‌های پولی، ارزی و بهبود حکمرانی در سیاست‌های تأمین مالی و اعتباری برگزار می‌شود. همچنین، کارکرد و تأثیر راهکار‌های کاهش ناپرازی و تقویت نظام بانکی، راهبرد‌ها و رویکرد‌های تنظیم‌گری مبتنی بر ریسک، و ارتقای نظارت مؤثر نیز از دیگر محور‌های این همایش خواهد بود.

او افزود: در چهار ماه گذشته، ۱۰ نشست خصوصی به منظور گردآوری نظرات و تجربیات صاحب‌نظران، اساتید، مدیران و کارشناسان بخش‌های تخصصی بانک مرکزی برگزار شده است. نتایج این نشست‌ها علاوه بر بارگذاری در وب‌سایت پژوهشکده، در یک جمع‌بندی جداگانه نیز به مخاطبان ارائه خواهد شد؛ این همایش با توجه به اجرای قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی که از خرداد ۱۴۰۳ به مرحله اجرایی درآمده و همچنین آغاز سال اول برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی، به ارزیابی و تحلیل مفاد این قوانین و مقررات می‌پردازد.

او گفت: در این همایش، ۱۱ کارگاه آموزشی و ۱۰ نشست تحلیلی برنامه‌ریزی شده است که در دو روز برگزاری همایش در سالن‌های مختلف برگزار خواهد شد این رویداد فرصتی مناسب برای ارتقای سطح دانش و تبادل نظر در حوزه سیاست‌گذاری‌های پولی و ارزی کشور به شمار می‌رود.

پروزیان اظهار کرد: سیاست پولی باید به صورت شفاف مطرح شود؛ سیاست پولی یکی از عناصر مهم و تاثیرگذار بر اقتصاد کلان است و بر رقابت‌پذیری کشور‌ها موثر است. سیاست تثبیت طی سه سال گذشته مطرح شد امسال هم بر آن تاکید شده است سیاست پولی کشور اکنون تثبیت است. سیاست پولی تک بعدی نیست اگر بخواهیم اقتصادی پویا با توان رقابتی داشته باشیم باید سیاست پولی کارآمدی را به کار بگیریم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار