فرماندار ویژه بروجرد گفت: پروژه فاضلاب بروجرد پس از گذشت ۳۴ سال از آغاز عملیات اجرایی، تنها ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - قدرت‌الله ولدی معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد در جلسه امروز بررسی طرح‌های پیشران و محرک شرکت آبفا در این شهرستان با اشاره به وضعیت نامطلوب پروژه فاضلاب بروجرد اظهار کرد: پروژه احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد از سال ۱۳۷۰ آغاز شده، اما اکنون با گذشت ۳۴ سال تنها ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و هنوز به مرحله بهره‌برداری نرسیده است. این میزان پیشرفت، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه اگر فردی در سال آغاز این پروژه استخدام می‌شد، اکنون بازنشسته شده بود، افزود: پروژه‌ای که به سن بازنشستگی رسیده، اما هنوز نیمه‌تمام مانده، نمی‌تواند همچنان جزو اولویت‌ها باقی بماند، مگر آنکه با تخصیص صددرصدی اعتبارات در مسیر تکمیل قرار گیرد.

فرماندار ویژه بروجرد ادامه داد: پروژه تصفیه‌خانه و تأسیسات فاضلاب شهر بروجرد و ونایی از پروژه‌های پیشران شهرستان محسوب می‌شوند و باید حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۷ به بهره‌برداری برسند..

ولدی با اشاره به محدودیت فصل کاری در شهرستان گفت: به دلیل شرایط آب‌وهوایی بروجرد، تنها ۹ ماه در سال امکان اجرای پروژه‌های عمرانی مقدور می‌باشد؛ بنابراین تخصیص کامل اعتبارات سالانه ضروری است.

وی همچنین از وجود تنش آبی در بخش‌هایی از شهرستان خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر ۳۸ روستای بروجرد با کمبود آب آشامیدنی مواجه هستند. برای تأمین آب این مناطق، به پنج دستگاه تانکر حمل آب نیاز است.

فرماندار ویژه بروجرد با تأکید بر لزوم بهره‌مندی روستا‌های مجاور سد کلان از منابع آبی این سد تصریح کرد: سهم مشخصی از ظرفیت سد کلان باید برای تأمین آب روستا‌های اطراف آن در نظر گرفته شود تا از تشدید بحران آب در منطقه جلوگیری شود.

منبع: روابط عمومی معاونت استانداری وفرمانداری ویژه شهرستان بروجرد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.