میدری از توسعه خطوط تولید جدید در مجموعه لاستیک بارز خبر داد و گفت: توسعه خطوط تولید، گامی به سوی خودکفایی و کاهش واردات است.

باشگاه خبرنگاران جوان _  احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صبح امروز در مراسم بهره‌برداری از فاز اول طرح توسعه گروه صنعتی بارز کرمان، این واحد تولیدی را به عنوان یکی از پیشتازان کشور در عرصه‌های تولید، ایمنی و مسئولیت‌های اجتماعی معرفی و بر نقش کلیدی آن در اقتصاد و زندگی مردم تاکید کرد.

وی کیفیت بالای محصولات بارز را عاملی موثر در بهبود زندگی و کاهش هزینه‌های مردم دانست و با اشاره به اقدامات چشمگیر این واحد صنعتی در زمینه ایمنی، آموزش نیروهای جوان و ارتقای مسئولیت‌های اجتماعی، افزود: تاثیر مثبت بارز نه تنها در کرمان، بلکه در سایر شهرهای کشور نیز مشهود است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام خبر توسعه خطوط تولید جدید در مجموعه بارز، این اقدام را گامی مهم در مسیر خودکفایی کشور و کاهش وابستگی به واردات دانست و تصریح کرد: با راه‌اندازی این خطوط، می‌توانیم از واردات بسیاری از کالاها و محصولات مشابه بی‌نیاز شویم و زنجیره تولید داخلی را تکمیل کنیم و این اقدام، موجب کاهش واردات مواد اولیه نیز خواهد شد.

میدری ضمن قدردانی از تلاش‌های کارگران و مدیریت مجموعه بارز، کار در واحدهای صنعتی را همواره با سختی‌هایی همراه دانست و علاقه و پشتکار کارکنان این مجموعه را مثال‌زدنی خواند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم تداوم همکاری میان مسئولان محلی و مدیران صنعتی تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که این مسیر منجر به خودکفایی بیشتر و رشد پایدار اقتصادی در کشور شود.

منبع:تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.