
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - قیمت نفت امروز دوشنبه بیش از یک دلار در هر بشکه افزایش یافت پس از اینکه گروه اوپک پلاس تصمیم گرفت تولید خود را در ماه ژوئیه به همان میزان افزایش دهد که در هر یک از دو ماه گذشته افزایش یافته بود.
معاملات آتی نفت خام برنت تا ساعت ۰۷:۱۴ به وقت گرینویچ ۱.۴۲ دلار یا ۲.۲۶ درصد افزایش یافت و به ۶۴.۲۰ دلار در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از کاهش ۰.۳ درصدی در جلسه قبل، ۱.۶۵ دلار یا ۲.۷۱ درصد افزایش یافت.
این در حالی است که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش روز شنبه تصمیم گرفتند تولید نفت را در ماه ژوئیه به میزان ۴۱۱۰۰۰ بشکه در روز افزایش دهند،، زیرا گروه معروف به اوپک پلاس به دنبال بازپس گیری سهم بازار و مقابله با کشورهایی است که از سهمیه تولید فراتر رفتهاند.
هری چیلینگریان تحلیلگر از Onyx Capital Group گفت: اگر آنها تصمیم میگرفتند تولید را حتی به طور ناگهانی افزایش دهند، قیمت باز شدن بسیار بد بود.
معامله گران نفت گفتند که تصمیم برای افزایش تولید به میزان ۴۱۱۰۰۰ بشکه در روز قبل در معاملات آتی نفت خام برنت و وست تگزاس محاسبه شده است که هفته گذشته بیش از ۱ درصد کاهش یافت.
منبع: العربیه