رئیس جمهور گفت: رژیم صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز آمریکا به کشورمان حمله کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴، در گفتگوی تلفنی با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، ضمن محکومیت شدید تجاوز نظامی ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، به تشریح ابعاد مختلف این رخداد و پیامد‌های آن پرداخت.

رئیس جمهور با اشاره به روند مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای میان ایران و آمریکا خاطرنشان کرد که ابتدا آمریکا مدعی بود هدفش صرفاً اطمینان از صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران است و جمهوری اسلامی ایران نیز با استقبال از این موضوع وارد گفت‌و‌گو شد؛ لیکن به مرور زمان، خط مشی آمریکا مشخص و آشکار شد که این کشور به همراه رژیم صهیونیستی هماهنگ عمل می‌کنند. در آغاز، تصور می‌کردند ایران حاضر به مذاکره نیست تا به دنیا بگویند جمهوری اسلامی ایران از گفت‌و‌گو سرباز زده است، اما در جریان مذاکرات دریافتند که منطق و استدلال ایران پیروز است و لذا به تحریک رژیم صهیونیستی برای حمله به ایران پرداختند و در نهایت خود آنها نیز دست به این اقدام تجاوزکارانه زدند.

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی با حمایت و چراغ سبز آمریکا به کشورمان حمله کرده، افزود: آمریکا تلاش می‌کند با پشتیبانی از اسرائیل منطقه را ناامن نگه دارد، مسلمانان را در تفرقه و اختلاف قرار دهد و منابع غنی کشور‌های اسلامی را به غارت ببرد و به جای توسعه، تسلیحات و مهمات به این منطقه ارسال کند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه به دنبال جنگ نیست و نخواهد بود، بلکه اسرائیل است که با اقدامات تجاوزکارانه خود امنیت منطقه را به مخاطره انداخته است، افزود: متأسفانه آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی در تلاشند چهره‌ای غیرواقعی و تحریف‌شده از مسلمانان به جهانیان ارائه دهند، در حالی که همواره خود از گروه‌های تروریستی در منطقه و رژیم جنایتکار صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت غزه و لبنان، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با تجاوزات مکرر در غزه و لبنان در حال نسل‌کشی مسلمانان است که تمامی این اقدامات با پشتیبانی و اجازه آمریکا صورت می‌گیرد. حمله اخیر به تأسیسات هسته‌ای ایران نیز بیانگر هماهنگی پیشین آمریکا با اسرائیل است.

پزشکیان افزود: بر اساس اعتقاد دینی و باور‌های راسخ خود، جمهوری اسلامی ایران خواهان امنیت، صلح و آرامش در منطقه و جهان است، اما متأسفانه آمریکا و رژیم صهیونیستی عامل اصلی ناامنی، جنگ و خونریزی هستند.

رئیس جمهور ضمن تأکید بر اهمیت تحکیم روابط میان کشور‌های اسلامی، با بیان اینکه پاکستان را کشوری دوست، برادر، هم‌کیش و هم‌باور می‌داند، گفت: از نگاه صمیمانه و برادرانه نخست‌وزیر پاکستان به ایران سپاسگزاریم و از مواضع محکم و قاطع پاکستان در دفاع از حقوق ملت ایران قدردانی می‌نماییم. باور داریم که مسلمانان منطقه باید دست در دست هم داده و وحدت و برادری را تقویت کنند. مطمئنیم می‌توانیم روی همراهی پاکستان حساب کنیم. ما تا آخر خواهیم ایستاد و دشمن را پشیمان خواهیم کرد و با کشور‌های مسلمان و برادر آینده‌ای روشن و بهتر برای منطقه رقم خواهیم زد.

حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار معاهدات بین المللی است

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز همدردی عمیق با ملت و دولت ایران در پی شهادت جمعی از هموطنان مان در حملات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: ما در لحظات بسیار سخت و بحرانی به سر می‌بریم و از حمله غیرقانونی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در شوک عمیقی قرار داریم. دولت و ملت پاکستان این حملات را به شدت محکوم کرده و در کنار برادر و خواهران مسلمان ایرانی خود ایستاده است.

نخست‌وزیر پاکستان با تجلیل از مقاومت مثال زدنی ملت ایران در برابر حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا افزود: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نقض آشکار معاهدات بین‌المللی و پادمان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. ما همواره بر دیپلماسی و گفت‌و‌گو براساس منشور ملل متحد تأکید داشته و نگرانی عمیق خود را نسبت به تشدید اوضاع منطقه اعلام می‌کنیم.

شهباز شریف همچنین تصریح کرد: پاکستان در مجامع بین‌المللی حمایت قاطع خود را از ملت ایران اعلام داشته و این مواضع را پیگیری خواهد کرد. در نشست فوق‌العاده شورای امنیت نیز پاکستان بر غیرموجه بودن حملات اسرائیل و مغایرت آن با حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های شورای امنیت تأکید کرده است.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به حمایت گسترده پاکستان در نشست‌ سازمان همکاری اسلامی از جمهوری اسلامی ایران، گفت: ما به این مواضع خود در دیگر محافل بین المللی ادامه خواهیم داد، هر نقشی که در توان ما باشد، چه در زمینه ایجاد گفت‌وگو و تعامل و چه در رفع تنش، آماده‌ایم ایفا کنیم. من به عنوان برادر شما، آمادگی کامل خود را برای همراهی با ایران در دفاع از حقوق مشروع خود اعلام می‌کنم.

شهباز شریف تاکید کرد: با رویکرد جنابعالی در خصوص ضرورت وحدت و انسجام کشورهای اسلامی هم‌نظر هستم و اطمینان دارم که صلح و ثبات به زودی در ایران استقرار خواهد یافت. دولت و ملت پاکستان همواره در کنار ملت ایران خواهد بود و برای سلامتی و طول عمر جنابعالی و ملت شریف ایران دعا می‌کنم.

منبع:  پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۴۳ ۰۲ تير ۱۴۰۴
مگه ما پدافند هوایی نداریم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۶ ۰۲ تير ۱۴۰۴
مگخ نگفتین اگه اسرائیل تاسیسات اتمی ما رو بزنه ما هم تاسیسات اتمی اونا رو میزنیم و برای زدنش هم تمرین کردین ، پس چرا نمیزنین؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۱ ۰۲ تير ۱۴۰۴
مگه قبلا نگفتین اگه غلطی از اسرائیل سر بزنه با خاک یکسانش میکنین؟ پس دیگه باید چی کار کنه ؟ پس با خاک یکسان کنین دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۲ ۰۱ تير ۱۴۰۴
چین و روسیه حاضر نشدن تو این چند سال به ایران جنگنده ، رادار و پدافند هوایی بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۰۱ تير ۱۴۰۴
چه تاسیسات هسته ای اسرائیل رو نمیزنید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۱ تير ۱۴۰۴
خواهشا دور غزه را با موشک از وجود صهیون پاک کنید وقت ورود به قدس.هر چه پادگان تو سوریه داره بزنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۶ ۰۱ تير ۱۴۰۴
آنهایی که سنگ روس به سینه میزنی چرا روسیه سکوت هست این چند سال پول ایران که روس میخور بهتر بود به پاکستان می‌داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۰۱ تير ۱۴۰۴
و باز حسن و یارانش تنها ماندن ، دوباره کربلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۱ ۰۱ تير ۱۴۰۴
رهب انقلاب و مراجع تقلید باید حکم جهاد صادر کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۸ ۰۱ تير ۱۴۰۴
الان دیگر وضعیت خلیج فارس خیلی بسیار خطر ناک شده تمامی پایگاهای امریکا در سراسر دنیا مورد حمله نظامی ایران قرار خواهند گرفت .وبلافاصله تنگه هرمز خلیج فارس بسته خواهد شد وهیچ گونه کشتی امربکایی وناو جنگی امربکا یی حق ورود و خروج از خلیج فارس را نخواهد داشت .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۱ ۰۲ تير ۱۴۰۴
کاش همینطور باشه که شما میگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۱ تير ۱۴۰۴
هسته‌ای بهانه است میخوان کشور رو ضعیف و تجزیه کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۸ ۰۱ تير ۱۴۰۴
گول نخورید و درتله انریکا نیفتید انریکا قبلا هم بارها وارد حریم هوایی ایران شده و این حرف اشتباه هست اون خودش خوب میدونه نمیتونه هسته ای ایران را نابود کنه هدفش آغاز جنگ و وروود ناتو از سمت ایران و تضعیف روسیه نیز می باشد پس اول اسراییل اشتباه میگن کارشناسها نابودی اسراییل یعنی پایان امریکا و ناتو ایران هنوز نتوانسته حمله روزانه اسراییل را متوقف کنه پس فقط اخطار مداوم کوبیدن بر طبل جنگ ولی محکم اسراییل را بکوبید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۱ تير ۱۴۰۴
این جنگ جنگ موجودیته ، در این جنگ یا نابود میشیم یا پیروز و نقطه وسطی نداره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۷ ۰۱ تير ۱۴۰۴
جانم فدای رهبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۱ تير ۱۴۰۴
عاقبت جواب ندادن به حمله آمریکا از جواب دادن خیلی بدتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۰۱ تير ۱۴۰۴
درست میگی ، درضمن اگه سپاه پارسال بلافاصله وعده صادق ۳ رو انجام میداد اسرائیل حساب دستش میومد و هفته قبل چنین تجاوزی نمیکرد
۱۲
آخرین اخبار