به گفته مدیر امور باغبانی جنوب کرمان، از ابتدای خرداد ماه، برداشت زردآلو از سطح ۱۲۴۸ هکتار باغات سردسیر جنوب کرمان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا اوایل شهریور ماه، ۸۱۲۶ تن محصول از این باغات برداشت و به بازار‌های مصرف داخلی عرضه شود.

 باشگاه خبرنگاران کرمان، فریناز حسین جانی، صادق حسین‌زاده، گفت: متوسط عملکرد زردآلو در منطقه جنوب کرمان ۶۶۹۵ کیلوگرم در هکتار است.

وی ارقام زردآلوی تولید شده در این منطقه را شامل نوری، قیسی، محلی، شاهرودی، شمس و جهانگیری معرفی کرد و افزود: شرایط منحصر‌به‌فرد منطقه جنوب کرمان با دارا بودن دو اقلیم دشت و کوهستان، امکان تولید زردآلو با کیفیت بالا در مناطق معتدل با زمستان‌های سرد و تابستان‌های گرم و خشک را فراهم کرده است.

حسین‌زاده اظهار کرد: شهرستان جیرفت به‌ویژه بخش‌های جبالبارز، اسفندقه و ساردوییه و همچنین عنبرآباد، بیشترین سطح زیر کشت و تولید زردآلو در جنوب کرمان را به خود اختصاص داده‌اند.

وی به باغداران گفت: با توجه به پایین بودن ماندگاری میوه زردآلو، در برداشت محصول دقت لازم را داشته باشند و زردآلو‌های رسیده با رنگ نارنجی و طلایی تیره و بافت نرم را برداشت کنند، زیرا تأخیر یا تعجیل در برداشت می‌تواند به شدت بر کیفیت میوه‌ها تاثیر منفی بگذارد.

برچسب ها: زردآلو ، برداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.