عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید اگر اروپا اسنپ‌بک را فعال کند هرچند به حال ما هیچ تاثیری ندارد، اما حتما خروج از NPT را در دستورکار قرار می‌دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - سالار ولایتمدار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره احتمال مذاکره با آمریکا گفت: مذاکره به خودی خود و به‌عنوان یک اصل امری است که ما داعیه‌دار آن هستیم و مذاکره یعنی گفت‌و‌گو، بیان نظرات و ارائه راهکارها، اما به‌غیر از رژیم صهیونیستی که یک رژیم فاسد است حاضر هستیم با همه حرف بزنیم، اما آمریکایی که در بحبوحه جنگ به ما خیانت و با دشمن همراهی کرد و حتی خودش مستقیماً به کشورمان تجاوز کرد الان با آن چه مذاکره‌ای باید انجام شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: مذاکره در دو حالت انجام می‌شود یا از موضع ضعف و شکست و یا از موضع قدرت و پیروزی و حالت سومی وجود ندارد که به لطف خدا و براساس شواهد و قرائن و حتی به اذعان خودشان، هفته گذشته سفیر آمریکا در عراق در جلسه‌ای با عمار حکیم صراحتاً گفت که «ما شکست مفتضحانه‌ای از جمهوری اسلامی خوردیم» و او اعتراف کرد که ما پیروز هستیم.

عضو فراکسیون محور مقاومت مجلس اضافه کرد: الان که در صحنه‌های مختلف چه در افکار عمومی و چه در جوامع بین‌المللی و چه در میان ملت خودمان اعلام شده که ما پیروز هستیم باید از آمریکا بپرسیم چرا به ما خیانت کردید؟ و چرا تجاوز کردید؟ لذا به هیچ‌وجه نباید امتیاز دهیم.

نماینده مردم آبیک، البرز و قزوین در مجلس بیان کرد: در حالت قدرت، مذاکره به نظر ما اشکالی ندارد به‌ شرط آنکه مذاکره‌کننده ما زبان گویای اقتدار ملت باشد. به آقای عراقچی گفتم نماینده ما در سازمان ملل را عوض کنید که پرسید چرا؟، گفتم: در هیبت و قیافه‌اش ضعف است؛ ما باید کسی را در آنجا داشته باشیم که هیبت داشته باشد، چون حالت و زبان بدن امروز در دنیا تأثیرگذار است.

ولایتمدار گفت: اینکه چگونه، با چه ادبیاتی، در کجا و پیرامون چه موضوعاتی مذاکره کنیم؟ همه اینها اگر منافع ما را تأمین کند، آن را انجام دهیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیسم ماشه اظهار کرد: اینکه اروپا می‌خواهد مکانیسم ماشه را به تعویق بیندازد یک پیروزی است، چون اگر با اروپایی‌ها مذاکره نداشتیم به این مرحله نمی‌رسیدیم و این یک عقب‌نشینی از طرف آنهاست، چون اینها خیال می‌کردند در ماه مهر همه چیز تمام می‌شود، اما حالا خودشان می‌دانند که تمام تیر‌های اسنپ‌بک را شلیک کرده‌اند و خشابشان خالی است، چون هر کاری را که توانستند انجام دادند لذا پیشنهاد تعویق اسنپ‌بک یک عقب‌نشینی است تا با ما صحبت کنند که ما گفتیم نه و در همین جا باید تمام شود و شما اگر اسنپ‌بک را فعال کنید هرچند به حال ما هیچ تاثیری ندارد، اما حتما خروج از NPT را در دستورکار قرار می‌دهیم تا از آن خارج شویم و آن موقع شما باید دنبال ما بدوید لذا تا به الان مذاکره با اروپایی‌ها به نفع ملت ما بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۶۸
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
چه عجب لااقل حرف زدید اگر از آن پی تی خارج نشوید به کشور خیانت کرده اید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
لطفاً ابتدا همفکری کنید بعد از تصمیم گیری اجرا نمایید این چه وضعیه که هر کسی پشت تریبون هر چه دلش میخواد میگه بعد برای کشور به جای رفع مشکل مشکلات عدیده ای درست میکنید و به هیچ جایی پاسخگو نیستید
Germany
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
دوباره حرفی نزنید و بعدا عمل نکنید!
اول درست فکر کنید! همه مسئولین را با تصمیمات هم صدا کنید!
و نگویید که دشمن مقابله ان را درست کند
ولی در زمان خودش انجام دهید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۷ مرداد ۱۴۰۴
چرا سوخت را گران نمیکنید .من ماشین ندارم یارانه سوخت من بزجی ده ملیونه بدیدددددددد
آخرین اخبار