گفته می‌شود که رئیس جمهور آمریکا به عملیات اسرائیل در قطر با هدف ترور سران حماس چراغ سبز نشان داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده قبل از عملی شدن طرح اسرائیل برای حمله به سران حماس در قطر چراغ سبز نشان داده است.

این منبع مدعی شد که خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس از جمله نمایندگان این گروه بود که در زمان حمله در قطر حضور داشت. اسرائیل پیش از این در سال ۱۹۹۷، در اولین دوره تصدی مشعل به عنوان رئیس این سازمان، سعی در ترور مشعل در اردن داشت.

یک منبع ارشد حماس به الجزیره گفت که جلسه سران حماس در حالی هدف قرار گرفت که در حال بحث در مورد پیشنهاد آتش‌بس ترامپ بود.

پیش از این رئیس‌جمهور آمریکا از احتمال دستیابی به توافقی در مورد نوار غزه در آینده نزدیک خبر داده بود تا آزادی تمامی اسرای صهیونیستی در غزه تضمین شود.

در اظهاراتی که پس از بازگشت از سفر کوتاه به نیویورک در واشنگتن بیان شد، ترامپ ادعا کرد: «ما در حال کار روی راه‌حلی هستیم که ممکن است بسیار خوب باشد.»  او از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۳ ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
چراغ سبز؟
امریکا خودش برنامه رو چیده.
در حال حاضر ارتش اسراییل توسط سنتکام اداره میشود.
نقشه حمله به غزه هم توسط فرمانده چهار ستاره امریکا که قبلا در افغانستان بود طراحی و پیاده می شود.
حمله خود امریکا به تاسیسات هسته ای ایران هم برنامه امریکاست نه چراغ سبز.
کلمه چراغ سبز بی معنی است که رایج شده تا متهم اصلی را کنار نشان دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۳۲ ۱۹ شهريور ۱۴۰۴
خدا وکیلی یعنی تو این جمعیت حدود ۹ میلیارد نفر و کشورهای جهان و کره زمینی نیستند ارتش هایی و فرماندهانی و مردان قدرتمندی که بتوانند جلوی این ترامپ و نتانیاهو را بگیرند ؟؟؟
خدایا تنها تویی که توانایی !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
گربه زرد میخواهد دنیا بفرمان او باشد بیشتر خیالبافیهای او وتوهم اوست ولی مردم ذنیا از او ضرر میبیند
آخرین اخبار