مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: با توجه به نوسان قیمت شیرخام، امکان برنامه ریزی برای توزیع شیرمدارس وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران‌جوان؛ آزاده محبی - علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: توزیع شیرمدرسه هنوز به جایی نرسیده است چراکه بازار شیرخام به گونه ای است که ثبات ندارد و نمی تواند برنامه ای داشته باشند.

ظفری گفت: توزیع شیرمدارس نیازمند برگزاری جلسات و برنامه ریزی قبل از سال تحصیلی دارد.

گفتنی است قبل از بازگشایی مدارس، مسئولان آموزش و پرورش خبر از توزیع شیرمدارس در سال تحصیلی جدید را داده بودند که متاسفانه با گذشت بیش از یک ماه از آغاز بازگشایی مدارس خبری از توزیع نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۰۵ آبان ۱۴۰۴
پول شیرها رفته غزه برای کودکان نیازمند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۳ ۰۵ آبان ۱۴۰۴
شما لازم نکرده شیربدین قیمت لبنیات رانجومی نکید روز به روز گرون ترمیشه یه ماست کوچیک نمیشه خرید بااین قیمت وحقوقای کم شیرنمیشه گرفت پنیرم ازروی ناچاری برای صبحانه که کم کم به لطف گرونی وبی تدبیری ازصبحانه حذف میشه چراکسی نیست نظارت کنه اگه دولت قبل روزانه گرون میشد حالاساعتی شده این چه وضعشه؟!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۴
یه جور میگه نوسان قیمت شیر انگار داره از طلا یا بیت کوین حرف میزنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۶ ۰۵ آبان ۱۴۰۴
یعنی بعد سالهای همین یه کارم ازتون بر نیومد؛ خجالت بکشید
آخرین اخبار