رئیس مرکز سیمرغ گفت: هدف از تاسیس مرکز سیمرغ متوقف کردن فعالیت شبکه‌ها نبود، بلکه هدف این بود که فشار از روی آنتن برداشته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - نشست خبری تشریح فعالیت‌های مرکز سیمرغ با حضور مجید اکبرشاهی رئیس مرکز سیمرغ و مدیران این مرکز در سالن جلسات مرکز سیمرغ برگزار شد.

رئیس مرکز سیمرغ در تشریح فعالیت‌های این مرکز گفت: اداره‌کل تولیدات غیرنمایشی مرکز سیمرغ سه مدیریت زیر مجموعه خود دارد، که شامل مدیریت تولیدات مستند، تولیدات واقع‌نما و مسابقات، تولیدات برنامه‌های ترکیبی و گفت‌وگو محور است. در بخش تولیدات نمایشی تولیدات سیتکام داریم، که الزاماً به معنای کمدی موقعیت نیست، بلکه منظور تولیدات با لوکیشن محدود یا با هزینه کم است. مثل حکایت‌های کمال که به لحاظ پروداکشن و هزینه‌های تولید، هزینه کمتری را داشته است. از طرفی، یکی از اتفاقات ویژه این مرکز تاسیس خانه تولیدات مرکز جوان بود، که پیش از آن به طور رسمی وجود نداشت.

اکبرشاهی در پاسخ به آورده این مرکز با گذشت سه سال از تاسیس آن گفت: به هرحال، شما با مرکز تازه تاسیس در حوزه جنس محصولات نمایشی مواجه هستید. من نمی‌گویم الزاماً باید پنج شش سال زمان بگذرد، اما در زمینه تولیدات نمایشی به زمان نیاز است.

وی در زمینه احیای تئاتر تلویزیونی گفت: از آنجایی که تئاتر تلویزیونی با عدم توجه به این حوزه روبه‌رو بود ما استراتژی‌ای را در این زمینه اتخاذ کردیم. ابتدا در چند مرحله تئاتر تلویزیونی را دنبال کردیم و افراد شاخص در این حوزه را دعوت کردیم. بنابراین، باید مقدماتی را در تئاتر تلویزیونی می‌گذراندیم که این مسیر طی شد. 

اکبرشاهی در پاسخ به این سوال که چرا مرکز سیمرغ با وجود سیما فیلم شکل گرفت؟ توضیح داد: هدف از تاسیس مرکز سیمرغ متوقف کردن فعالیت شبکه‌ها نبود، بلکه هدف این بود فشار از روی آنتن برداشته شود. مثلاً اکنون تولید ایرانگرد به اتمام رسیده است. در حالی که اگر این مرکز نبود، تولید آن به آنتن شبکه فشار می‌آورد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.