وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو برای توسعه روابط با تهران «اهمیت ویژه‌ای» قائل است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه اعلام کرد که روسیه برای توسعه روابط با ایران «اهمیت ویژه‌ای» قائل است و افزود که دو کشور علی رغم «اقدامات غیرقانونی غرب» که هدف آن تشدید تحریم‌ها علیه آنهاست، به تقویت همکاری ادامه خواهند داد. 

این وزارتخانه گفت که «مراحلی برای مقابله با اقدامات قهری یکجانبه و ایجاد زیرساخت تسویه‌حساب متقابل غیرقابل نفوذ در برابر تأثیرات خارجی در حال انجام است.»

این بیانیه پیش از دیدار سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، صادر شد. آنان در مورد تجارت دوجانبه، پروژه‌های مشترک انرژی و حمل‌ونقل، برنامه هسته‌ای ایران و مسائل ژئوپلیتیک گسترده‌تر بحث خواهند کرد.

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۲
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۵ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
آقای روسیه این همه ما بهت کمک،میکنیم با ما به از این باش
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۸:۰۵ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
رابطه با روسیه هیچ سودی برای ایران نداره تاریخ این موضوع را نشان داده و آینده هم آن را اثبات خواهد کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۴ ۲۵ آذر ۱۴۰۴
غربگدایان اجازه کار را نمی دهند عراقچی تمایل بژاپن دارد
آخرین اخبار