برای مقابله با کمبود ویتامین D؛

باید پر مصرف ترین مواد غذایی مردم با این ریز مغذی غنی سازی شوند

یکی از راهکارهای مقابله با کمبود ویتامین d غنی کردن مواد غذایی پر مصرف مردم با این ریز مغذی است.

دکتر ربابه شیخ الاسلام متخصص تغذیه و مدیر موسسه تغذیه سلامت در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران افزود: در حال حاضر ما با کمبود شدید حدود 90 درصد ویتامین D در افراد جامعه روبه رو هستیم وقتی کمبود ویتامین D وجود داشته باشد کلسیم جذب نخواهد شد، بنابراین می توانیم مثل دیگر کشورها ویتامین D را در آرد و مواد غذایی به مصرف مردم اضافه کنیم تا از این طریق میزان دریافت این ویتامین را افزایش دهیم.

وی با بیان این که برای مقابله با کم خونی آهن و اسید فولیک به آرد اضافه شود گفت: در برخی از کشورها محصولات آردی با ده ریز مغذی غنی شده هستند چرا که نان در خیلی از کشورها بیشترین ماده غذایی مصرفی مردم است که از این فرصت می توانیم برای مقابله با کمبود ها استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: ما هر چه در سلامت مردم سرمایه گذاری کنیم طول عمر مردم بیشتر و بار بیماری کمتر خواهد شد بنابراین موضوع را جدی بگیریم تا مردم دچار بیماری نشوند و با یک اقدام ساده بتوانیم از بیمار شدن مردم جلوگیری کنیم./ع2

برچسب ها: ویتامین ، غذا ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار