اگر از "كره" فرار مي‌كنيد به "قلب" خود آسيب رسانده ايد!

آيا هر بار كه خواستيد كمي كره بخوريد به مضرات آن براي سلامتي‌تان فكر كرده ايد و خوردن آن را ترك كرده‌ايد؟

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ تازه ترين تحقيقات متخصصان نشان مي‌دهد مصرف كره نه تنها باعث بروز "چاقي" و مشكلات "قلبي و عروقي" نمي شود بلكه سلامت قلب را هم تضمين مي‌كند. 

بر اساس اين بررسي‌ها تنها زماني دچار "گرفتگي عروق" و "افزايش كلسترول بد" خون مي شويد كه در طول هفته بيشتر از يك قالب 50 گرمي كره مصرف كنيد. 

از طرفي بر خلاف باور عموم "مارگارين" جايگزين مناسبي براي "كره‌هاي حيواني" نيست و مصرف بيش از حد آن مي‌تواند علاوه بر "مشكلات گوارشي" باعث بروز "اضافه وزن" و حتي "سكته قلبي" شود. 

مارگارين كم "كالري" يا فاقد انرژي نيست و حاوي 80 درصد چربي بوده و از نظر توليد ميزان كالري آن تفاوتي با كره ندارد و تنها تفاوت اين دو محصول در نوع چربي گياهي و حيواني است اما هر دو نوع چربي در هر گرم حاوي 9 كالري هستند.


انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار