مصرف نان‌های سبوس‌دار در وعده‌های افطار و سحر کمک می کند تا روزه دار کمتر تشنه شود.

پیام فرح‌بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: در ماه رمضان به دلیل ساعات زیاد روزه داری بهتر است روزه‌داران برای کاهش تشنگی به جای مصرف نان‌های سفید مانند نان فانتزی و نان لواش از نان‌های سبوس دار مانند نان سنگک و نان بربری و نان جو استفاده کنند. 

وی افزود: این نان‌ها به دلیل داشتن فیبر فراوان می‌توانند در کاهش گرسنگی نیز موثر باشد. 

این متخصص بیان کرد: یکی از مشکلات شایع روزه‌داران که بیشتر در نیمه دوم ماه رمضان مشاهده می‌شود یبوست است که مصرف این نان‌ها و میوه‌های دارای فیبر فراوان مانند سیب و مصرف سبزیجات می‌تواند در کاهش آن موثر باشد. 


انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۰۸ تير ۱۳۹۴
نان سنگک مارمولک دارد؟.
Iran (Islamic Republic of)
masoud
۱۰:۰۷ ۰۸ تير ۱۳۹۴
مطلب بالا کاملآ درست است؛ اما خوب است بدانید که در بسیاری از شهرها و شاید هم در تهران، آردی که به نانوایی های تافتون و بربری و سنگک داده میشود همه از یک نوعند