روزه‌داران در هنگام خوردن سحری و افطار از چه موادغذایی استفاده کنند؟

روزه داران باید از سالاد و سبزیجات برای رفع تشنگی استفاده کنند.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روزه داران باید در وعده سحر از غذاهای دیر هضم مانند تخم مرغ آب پز، چلوگوشت و چلو مرغ استفاده کنند.

وی در ادامه افزود: روزه داران بیشتر برای پیش غذا در هنگام سحری از سالاد و سبزیجات استفاده کنند چون مانع تشنگی افراد روزه دار در طی روز می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: روزه داران در هنگام سحری نباید از مواد قندی مانند زولبیا بامیه و شیرینی‌جات دیگر استفاده کنند چون باعث تشنگی در طول روز می‌شود.

وی در ادامه در پاسخ به خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد اینکه روزه‌ داران در هنگام افطاری باید از چه مواد غذایی استفاده کنند، گفت: روزه داران باید در هنگام افطاری از مواد قندی ساده مانند آبجوش نبات و شیرگرم در ابتدای غذا استفاده کنند و تا 45 دقیقه بعد از افطار هیچ غذایی نخورند و بعد از چهل و پنج دقیقه تنها یک سیخ جوجه کباب یا یک سیخ کباب کوبیده استفاده کنند خوردن سالاد و سبزیجات هرگز فراموش نشود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مینا
۱۲:۰۱ ۱۹ تير ۱۳۹۴
سلام صداتون ازجای گرم درمیادتویه خانواده پنج نفری سحرچلو گوشت وافطار کباب سالادو سبزی ومیوه وقبض هاواقساط وماهی یک میلیون ودویست فکرنکنم بشه دروعده سحرعدس پلوباماست وافطارهم چایی شیرین خوردیکم به دکترهاتون بگین مردم به اندازه جیبشون زندگی کنن ازلطفتون ممنون
آخرین اخبار