شهرکرد؛

تولید سیب زمینی با استفاده به موقع از کود ازته

کشاورزان سیب زمینی کار با استفاده به موقع از کود ازته، سیب زمینی سالم تولید کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان  از شهرکرد؛مدیر زراعت اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری به سیب زمینی کاران استان توصیه کرد: برای تولید محصول سالم سیب زمینی، به مرحله دوم استفاده از کود ازته توجه کنند.

سیروس بیک بکان گفت: زمان استفاده از کود ازته مرحله دوم جهت بیشترین تأثیر در عملکرد و کاهش میزان نیترات باقیمانده در زمان برداشت تا 20 مرداد است.

وی افزود: میزان مناسب استفاده از کود ازته بسته به عملکرد سیب زمینی، 200 تا 300 کیلوگرم در هر هکتار می باشد.

بیک بکان، سطح زیر کشت امسال محصول سیب زمینی در استان چهارمحال و بختیاری را 6 هزار و 200 هکتار اعلام و پیش بینی کرد: محصول این سطح به 200 هزار تن برسد.

وی یادآور شد: امسال در این استان به علت کاهش قیمت بذر سیب زمینی، نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش کشت داریم.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.