فعال حزبی انگلیس تاکید کرد: ایران کشوری مهم در حل و فصل بحران ها در منطقه خاورمیانه است.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان،«وفیق مصطفی» عضو حزب محافظه کار انگلیس در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم، درباره روابط ایران و انگلیس در دوره جدید و در پاسخ به این پرسش که ارزیابی شما درباره از سرگیری روابط دو کشور چیست، گفت: من از سرگیری روابط دو کشور را گامی بسیار مثبت و تاریخی می دانم و از این تحول مهم در روابط ایران و انگلیس استقبال می کنم و شکی در این نیست از سرگیری این روابط به سود منافع دو کشور است و به صلح و امنیت در منطقه خاورمیانه کمک می کند 
وی گفت: من در 3 سال گذشته از افرادی بودم که در شبکه های مختلف تلویزیونی خواهان از سرگیری روابط دو کشور بودم.

وی در پاسخ به این پرسش که موضع رسانه های انگلیسی درباره ازسرگیری روابط دو کشور چگونه بوده است، گفت: رسانه های انگلیسی از این مسئله که یک اقدام عملگرایانه و مهم بوده است، استقبال کرده اند.
 
وفیق مصطفی تصریح کرد: منطقه خاورمیانه به چنین نوع روابط و همکاری نیازمند است چرا که این نوع روابط و همکاری به حل و فصل مشکلات در حال و آینده کمک می کند. 
وی تاکید کرد: ایران یکی از کشورهای قدرتمند منطقه  و به لحاظ اقتصادی نیز کشوری قوی است. من بر این باورم از سرگیری روابط دو کشور باعث حل شدن شماری از مسائل اختلافاتی سابق خواهد شد. شکی در این نیست حل این اختلافات زمان بر است. 
این فعال حزبی انگلیس گفت: «فلیپ هاموند» وزیر خارجه انگلیس به همراه یک هیئت اقتصادی بزرگ به تهران سفر کرده و وی بسیار امیدوار است. تمایل گسترده ای در انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی برای عادی کردن روابط با ایران وجود دارد. از سرگیری این روابط یک گام راهبردی درازمدت در روابط دو کشور است. 
وی اظهار داشت: قرار نیست اختلافاتی که میان دو کشور وجود دارد به سرعت حل و فصل شود، ایران نیز در توافق هسته ای به جهان اعلام کرده است خواهان برنامه هسته ای نظامی نیست و تنها به دنبال توسعه اقتصادی و پیشرفت بوده و شکی در این نیست این سیاست به سود همه طرف هاست. از سوی دیگر مشکلاتی در منطقه خاورمیانه وجود دارد و استفاده نکردن از تلاش های ایران برای حل این مشکلات یک مانع شمرده می شود. 

وفیق مصطفی گفت: من فکر می کنم انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی از نفوذ ایران برای حل مشکلات منطقه خاورمیانه استفاده خواهند کرد.

مصطفی در پاسخ به این پرسش که آیا انگلیسی ها خواهان تقویت سریع روابط اقتصادی خود با ایران هستند،گفت: بله این گونه است چرا که ایران به مانند ترکیه یک قطب اقتصادی و صنعتی بوده و دارای ذخایر پولی هنگفت است و شکی در این نیست، باید شاهد قدرت گرفتن وضع اقتصادی و آموزشی این کشور باشیم و بیش از هر زمان دیگری در سطوح دولتی و مردم ایران شاهد همکاری ها با طرف های خارجی خواهیم بود. این نوع همکاری فرصت های اقتصادی بزرگی را میان ایران و کشورهای اروپایی به وجود خواهد آورد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است شاهد نزدیک شدن سیاست های کشورهای غربی و ایران در حل مشکلات موجود در منطقه باشیم،گفت: بخش سیاسی توافق هسته ای ایران یکی از مهم ترین ابعاد این توافق است. 
ما وارد مرحله جدیدی در منطقه خاورمیانه شده ایم. 

وی گفت: در حال حاضر شاهد درگیری هایی در سوریه و عراق هستیم و نقش ایران در حل این مشکلات بسیار مهم است. 
سفر وزیر خارجه انگلیس نیز به ایران در درجه نخست دارای یک پیام سیاسی است. 
اختلافاتی میان ایران و عربستان در منطقه وجود دارد و باید این اختلافات به صورت سیاسی حل و فصل شود و دیگر شاهد ادامه کشتار مردم منطقه نباشیم. 
ایران می تواند نقش مثبتی در حل و فصل این درگیری ها داشته باشد و انگلیس به خوبی به نقش ایران در این زمینه واقف بوده و این کشور یکی از کلیدهای مهم حل بحران هاست.

مصطفی در پاسخ به این پرسش که آیا تحریم های تحمیلی غرب علیه ایران تا بهار ادامه خواهد یافت و سپس برداشته خواهد شد،گفت:من فکر می کنم تمایل زیادی در لغو تحریم های ایران وجود دارد. ظریف و روحانی نقش مهمی در برداشته شدن این تحریم ها دارند. همان طور که هاموند به تهران سفر کرده است، ظریف نیز می تواند به لندن سفر کند. من فکر می کنم ایران باید بیشتر از فرصت های موجود استفاده کند تا بتواند روابط گسترده تری با انگلیس برقرار کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایران
۰۱:۵۹ ۰۳ شهريور ۱۳۹۴
ما برای چی باید از فرصت برای ارتباط با یه مشت انگلیسی جاسوسه آدمکش استفاده کنیم؟همتون برید جهنم
آخرین اخبار