اهواز؛

سفر رییس کمیساریای عالی درامور پناهندگان سازمان ملل به خوزستان

استان خوزستان آمادگی کامل برای اجرای پروژه های مشترک با کمیساریای عالی در امور پناهندگان سازمان ملل را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، آرجین جن رئیس کمیساریای عالی در امور پناهندگان سازمان ملل قسمت جنوب غرب کشور به استان خوزستان سفر کرد.

آرجین جن با تشکر ازعملکرد خوب اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان خوزستان، رسیدگی به اتباع خارجی در خوزستان در همه زمینه ها از جمله اسکان ،آموزشی، تحصیل ، رسیدگی به معلولین و بی بضاعت ها، اشتغال، بهداشت و درمان و سایر زمینه ها بسیار عالی عمل شده است. 
وی گفت: با توجه به فعالیت خوب این اداره کل بیشترین اعتبارات را به استان خوزستان اختصاص داده ایم .

 همچنین در ادامه به بررسی عملکرد سال جاری و تعیین اهداف راهبردی آینده و برنامه ریزی جهت رفع تنگناهای احتمالی اتباع خارجی پرداخت.

 گفتنی است جلسه ای با حضور مدیران کل بهزیستی ، آموزش فنی و حرفه ای،آموزش و پرورش و همچنین دانشگاههای علوم پزشکی اهواز و دزفول در محل اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خوزستان برگزار شد.

حمید سیلاوی خاطرنشان کرد که استان خوزستان آمادگی کامل را در جهت اجرای پروژه های مشترک با کمساریا در زمینه های مختلف از جمله احداث سالن ورزشی، زمین چمن، مدرسه ، بیابان زدایی و مرتع داری، سالن های چند منظوره، جوی و جدول و سایر پروژه ها را دارد.

 وی اظهارکرد: در سال جاری به گونه ای عمل شده است که بیشترین خدمات به اتباع خارجی داده شده و با همکاری و هماهنگی تمامی ادارات دولتی استان هر تبعه خارجی مجاز که قوانین جمهوری اسلامی ایران را محترم می شمارد و برای انجام امور خود راه های قانونی را طی می کند از خدمات کامل استفاده خواهد کرد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خوزستان ضمن انتقاد شدید از عملکرد کشورهای اروپایی در برخورد با مهاجرین خارجی گفت: ایران اسلامی در دهه 60 شمسی علی رغم مواجه با جنگ تحمیلی و محاصره اقتصادی و کار شکنی های استکبار و بویژه آمریکا و همچنین کشورهای اروپایی، توانست بیش از 3 میلیون نفر تبعه افغان و بیش از 750 هزار نفر تبعه عراقی مهاجر و پناهنده را بپذیرد و ساماندهی کند.

علیرغم اینکه در آن سالها کمک های کمیساریای عالی در امور پناهندگان سازمان ملل متحد قابل توجه نبوده ولی ایران اسلامی توانست علاوه بر اسکان آنان مشکلات و معضلات روحی و روانی، دغدغه اشتغال، معیشت، نیازهای اساسی آنها را بر طرف کند و همانند اتباع ایرانی از موهبت های جمهوری اسلامی ایران بهره مند شوند.

همچنین  متذکر شد که اکنون اروپا توان ساماندهی 120 هزار آواره و مهاجر را ندارد و بنابراین می بایست الگوی مناسب پذیرش مهاجرین خارجی که تجربه بسیار بالای در جمهوری اسلامی ایران  است را بپذیرند واجرا نمایند.

این جلسه به بررسی عملکرد گذشته، سال جاری و برنامه ریزی اجرایی برای سال 2016 بحث و تبادل نظر قرار گرفت و بیش از 70 پروژه پیشنهاد و بررسی گردید. لازم به ذکر است که در سال 2015، پروژه و طرح در حال اجرا می باشد.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.