کرمانشاه؛

30درصد جوش شیرین در محصولات نانوایی های کرمانشاه

در بازرسی های به عمل آمده از کارخانه های تولید آرد و همچنین نمونه برداری از نانوایی های سطح استان کرمانشاه یک کارخانه تولید آرد و 134 نانوایی و یک واحد بسته بندی نان متخلف شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛در بازرسی های به عمل آمده از کارخانه های تولید آرد و همچنین نمونه برداری از نانوایی های سطح استان کرمانشاه یک کارخانه تولید آرد و 134 نانوایی و یک واحد بسته بندی نان متخلف شناسایی شدند. 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در پی بازرسی و نظارت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی از کارخانه های تولید آرد و همچنین  نانوایی های سطح استان کرمانشاه، از 394  خبازی، نمونه برداری شد که بر اساس نتایج آزمایش های انجام شده  حدود 30 درصد از محصول نانواها دارای جوش شیرین بوده است.

دکتر امید عبدی  همچنین با بیان اینکه در سطح کارخانه های تولید آرد استان نیز یک مورد از بلانکیت "جوهر قند" و یک مورد استفاده از جوش شیرین کشف شده است از کشف بلانکیت در یک واحد بسته بندی نان هم خبر داد .
وی افزود: بلانکیت "جوهر قند" یک ترکیب گوگردی است که به عنوان از بین برنده رنگ در صنایع از آن استفاده می شود و با حرارت دادن آن گاز SO2 تولید می شود که مقدار زیاد آن سرطان زا است.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در برخی از کارخانه های تولید آرد و نیز بعضی از نانوایی ها به صورت غیر مجاز از بلانکیت برای تخمیر و آماده سازی زود هنگام خمیر نان استفاده می شود که به دلیل افزایش ضریب ابتلا به سرطان، خنثی سازی آنتی اکسیدان ها و از بین رفتن پرز روده و معده و همچنین اختلال در گوارش و عارضه های پوستی و چشمی از نظر سازمان غذا و دارو غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارد.

انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.