رونمایی از نخستین ربات ایرانی جراحی‌های کم تهاجمی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از رونمایی نخستین ربات ایرانی در جراحی‌های کم‌تهاجمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در هشتمین کنگره اندویورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران از پیشرفت‌های ایران در استفاده از جراحی‌های کم‌تهاجمی گفت: در دنیای امروز استفاده از این روش‌های جراحی نقش بی‌بدیلی را در درمان بسیاری از بیماری‌ها ایفا می‌کند روش‌های جراحی کم‌تهاجمی به کمک ربات و با کم‌ترین میزان برش و عوارض در ناحیه جراحی صورت می‌گیرد.

وی به علل افزایش رو به رشد استفاده از روش‌های جراحی کم‌تهاجمی در جهان و ایران اشاره کرد و افزود: آسایش بیشتر بیماران، هزینه کمتر در جراحی، کوتاه شدن زمان جراحی و بستری از جمله عواملی است که باعث شده بسیاری از مراکز درمانی و دانشگاهی در جهان به این جراحی‌ها روی بیاورند.

پیوندی ادامه داد: اکنون این جراحی‌ها به همت متخصصان و پزشکان ایرانی با بالاترین سطح دانش انجام می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از رونمایی ربات سینا نخستین ربات ایرانی جراحی‌های کم‌تهاجمی در این کنگره خبر داد و گفت: این ربات با همکاری متخصصان دانشگاه شریف و پزشکان ایرانی پیشگام در این جراحی با وجود تحریم‌های شدید ساخته شده است.

پیوندی با بیان اینکه ساخت و رونمایی از این ربات از دو دیدگاه بسیار حائز اهمیت است، افزود: ساخت ربات به دست متخصصان ایرانی از یک نظر و پس از آن نتایج بسیار مثبت استفاده از آن در جراحی حیوانی امیدهای زیادی را برای جراحی در انسان روشن کرده و در آینده بسیار نزدیک استفاده از این ربات در مرحله جراحی انسانی قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به تعداد جراحی‌های لاپاراسکوپی در بیمارستان تخصصی کلیه علوم پزشکی شهید بهشتی، "لبافی‌نژاد"، گفت: اکنون 5 هزار جراحی لاپاراسکوپی کلیه با روش‌های بسیار مدرن در این بیمارستان انجام می‌شود که این موضوع ایران را در علم اورولوژی در زمره کشورهای پیشرفته قرار داده است.

پیوندی حضور کشورهای خارجی در این قبیل همایش‌ها را عامل مهمی برای ارتقا سطح دانش پزشکان داخلی و معرفی ایران به عنوان یک کشور با سطح علمی و فرهنگی بالا دانست.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار