ساری،

آغاز جشنواره مرغوب ترین انجیر ایران در گلوگاه

جشنواره مرغوب ترین انجیر ایران عصر امروز در گلوگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، برپایی نمایشگاه و غرفه‌های فروش، پخت غذاهای محلی ، قدردانی از علی‌اکبر ایران‌نژاد، پدر انجیر گلوگاه و عرضه فراوده هایی انجیر مانند ترشی و مربا ازجمله برنامه‌های مهم این جشنواره سه روزه است.

فرماندار گلوگاه شناساندن انجیر و نام گلوگاه در سطح ملی، اخذ برند انجیر برای گلوگاه ، جذب سرمایه‌گذار برای توسعه باغات و صنایع تبدیلی، معرفی جاذبه‌های و پتانسیل‌های شهرستان، ایجاد شغل پایدار از طریق تولید انجیر و رهایی از شغل فصلی در این راستا، عملیاتی کردن شعار سال اقتصاد مقاومتی، و فعال کردن تعاونی زنان روستایی از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

تباکی با بیان اینکه انجیر در ۳۵ هکتار از باغات گلوگاه کشت می شود، افزود: کشت انجیر در اراضی شیب‌دار و جلگه‌ای و تغییر از کشت پراکنده انجیر به کشت انبوه در دستور کار است.

وی عمده ارقام انجیر شهرستان گلوگاه را سفید، سبز، سیاه و انجیر گلابی (چهارفصل) اعلام کرد و گفت: برداشت عمده این محصول در این شهرستان از ۲۰ خردادماه در برخی مناطق آغاز و تا ۲۵ آذرماه ادامه دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.